Meghan Markle ia atitudine în fața regelui Charles. Decizie curajoasă după funeralii

Anca Manolica 21.09.2022, 12:38
Meghan Markle ia atitudine în fața regelui Charles. Decizie curajoasă după funeralii

Aparițiile publice ale lui Meghan Markle și ale prințului Harry în Marea Britanie au luat sfârșit în urma înmormântării Reginei Elisabeta a II-a. Ducesa de Sussex, însă, a făcut un gest neașteptat în ceea ce privește relațiile private tensionate care există în familia regală. Iată ce decizie curajoasă a luat în fața regelui Charles al III-lea.

Meghan Markle ia atitudine în familia regală

În timp ce tensiunile dintre Prințul Harry, Meghan Markle și familia regală sunt aprinse de luni de zile, o mulțime de experți regali au prezis că decesul Reginei Elisabeta a II-a ar putea fi ocazia perfectă pentru împăcarea între membrii înstrăinați. Iar acum, la scurt timp după rarele apariții comune ale Ducelui și Ducesei de Sussex și cina privată cu Prințul William și Kate Middleton de săptămâna trecută, Meghan Markle pare să ia problema în propriile mâini.

Neil Sean, reporterul regal de la NBC și MSNBC, a declarat că o „sursă foarte bună” l-a informat că Meghan dorește să aibă o întâlnire individuală cu regele Charles al III-lea înainte ca ea și Harry să părăsească Anglia.

Domnul Sean susține că actrița americană vrea să „limpezească apele”, în contextul în care se spune că cuplul va zbura înapoi în SUA cât mai curând posibil pentru a-și vedea copiii, Archie, în vârstă de trei ani, și Lilibet, în vârstă de un an.

„Ea ar dori acum, înainte de a se întoarce în California, să aibă o audiență individuală cu Regele Charles al III-lea. Așa este – Meghan față în față cu Regele Charles. Ați auzit corect”, a declarat reporterul regal pentru ok.co.uk.

Prințul Harry și Meghan Markle
Prințul Harry și Meghan Markle

Scrisoarea a servit drept „o oportunitate de a clarifica lucrurile”

Sean a explicat că soția lui Harry i-a trimis recent o scrisoare monarhului domnitor, solicitând această conversație. Cu toate acestea, specialistul a avertizat că rămâne neclar dacă scrisoarea va fi suficientă pentru ca cei doi să se împace cu Familia Regală. De asemenea, el a mai precizat că se obișnuiește să se solicite prezența regelui printr-o scrisoare.

„Este o mișcare foarte curajoasă din partea lui Meghan însăși. Ar fi o oportunitate de a clarifica lucrurile, de a scoate lucrurile bune și rele și de a explica o parte din raționamentul din spatele a ceea ce au făcut în ultimii doi ani (..) Așa îi scrii regelui prin intermediul ecvestrului său și, bineînțeles, asta se transmite mai departe”, a spus el pe canalul său de YouTube.

Meghan și familia regală au ținut secret statutul actual exact al relației lor, deși atât Harry, cât și soția lui au vorbit deschis despre faptul că erau apropiați de regretata suverană.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...