Unde a plecat regele Charles a doua zi după înmormântarea reginei. Este însoțit și de Camilla

Stan Filon 20.09.2022, 18:45
Unde a plecat regele Charles a doua zi după înmormântarea reginei. Este însoțit și de Camilla

Unde a plecat regele Charles a doua zi după înmormântarea reginei. Funeraliile reginei Elisabeta a II-a au avut loc luni, 19 septembrie, iar a doua zi, regele Charles a plecat spre Scoția. Suveranul și partenera sa de viață vor să țină doliu în mod discret, așa cum sunt obișnuiți membrii Casei regale, departe de ochii curioșilor.

Unde a plecat regele Charles a doua zi după înmormântarea reginei

Așadar, regele Charles a plecat a doua zi după înmormântarea reginei Elisabeta a II-a. Acesta a fost surprins marți după-amiază cțnd a plecat de pe aeroportul din Aberdeen, după ce a ajuns acolo din Northolt, vestul Londrei, a anunțat Sky News. Se crede că acesta a zburat în Scoția alături de regina consoartă pentru a-și duce doliul în privat.

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a fost înmormântată luni, alături de prințul Philip, în cadrul unei ceremonii private la capela St. George din Windsor. Slujba de înmormântare a fost susținută la Westminster Abbey și au fost transmisă în direct în întreaga lume. Foarte mulți șefi de state au fost alături de Familia regală în acest moment dificil. Familia regală va respecta doliul încă o săptămână de la funeraliile de stat care au avut loc luni, potrivit Mediafax.

Unde a plecat regele Charles a doua zi dupa inmormantarea reginei
Unde a plecat regele Charles a doua zi dupa inmormantarea reginei

Regele Charles al III-lea, al 42-lea rege al Marii Britanii

Regele Charles al III-lea este cel de-al 42-lea rege al Marii Britanii, de la William Cuceritorul încoace, adică din 1066 și în același timp cel mai în vârstă rege care urcă pe tron, având vârsta de 73 de ani. Fiul său William, noul prinţ de Windsor, este succesorul direct la tron, urmat de copiii lui şi ai printesei Kate, în ordine: George, Charlotte şi Louis.

Prinţul Harry, care era al treilea pe linia succesiunii până de curând, acum a coborat pe locul șase, iar regele Charles se pare că vrea să îl înlăture de la îndatoririle regale pe mezinul său. La fel vrea să facă și cu fratele său, prințul Andrew, care a fost implicat în mai multe scandaluri.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...