Giani Kiriță, amintiri despre copilăria grea. „Tata se îmbăta, o bătea pe mama și o învia cu apă”

Badea Violeta 20.09.2022, 21:18
Giani Kiriță, amintiri despre copilăria grea. „Tata se îmbăta, o bătea pe mama și o învia cu apă”

Giani Kiriță nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. A fost unul dintre cei mai importanți fotbaliști români. Puțini sunt cei care știu că în spatele imaginii sale de luptător neînduplecabil se află o dramă de neimaginat. Iată ce probleme a avut jostul căpitan al lui Dinamo în copilărie!

Prin ce dramă a trecut Giani Kiriță în copilărie

Giani Kiriță, acum în vârstă de 45 de ani, a fost unul dintre cei mai importanți jucători de fotbal din România. De asemenea, acesta s-a remarcat și la emisiunile la care a participat.

Acesta a fost concurent în echipa Faimoșilor în primul sezon Exatlon, câștigat de Vladimir Draghia, însă Giani Kiriță a demonstrat că este puternic și capabil să reziste în condiții extreme. Puțină lume cunoaște, însă, drama prin care a trecut fostul fotbalist în timpul copilăriei.

Aflat la Sunt celebru, scoate-mă de aici!, Giani Kiriță și-a deschis sufletul și a povestit, cu lux de amănunte, prin ce încercări a trecut mama sa.

„Pentru mine, mama mea este Dumnezeu. A fost și mamă, și tată. O vreau sănătoasă, să aibă tot ce și-a dorit ea, s-a chinuit cu noi. Trebuie să-i fac statuie! Nu există așa ceva pentru mine. Singurul moment în care mă emoționez e atunci când vorbesc despre ea.

Mama a făcut foarte multe sacrificii pentru mine și sora mea, ne-a educat, ne-a trimis la școală, ne-a învățat cum să fim în viață. A vrut să mă avorteze, a zis că nu mai poate…

Ăla venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare, o învia cu apă! Ca să știți că de asta sunt așa…”, a spus Giani Kiriță la Sunt celebru, scoate-mă de aici!.

Drama prin care a trecut Giani Kirita
Drama prin care a trecut Giani Kirita

„Mama a divorţat de tata când m-am născut eu”

În cadrul unei alte emisiuni TV, Giani Kiriță spunea că părinții săi au divorțat când a venit el pe lume, astfel că mama sa a fost nevoită să crească singură doi copii. De asemenea, fostul fotbalist al lui Dinamo a recunoscut că a simţit lipsa tatălui în copilărie.

„Mama a divorţat de tata când m-am născut eu. Când am venit la Bucureşti, pentru că îmi plăcea foarte mult fotbalul, trebuia să merg la o echipă. Şi, săraca mama muncea, iar sora mea nu ştia ce trebuia să facă în sensul ăsta pentru mine.

Îi mai zicea lui unchiu-meu: Ia-l şi tu şi du-l la o echipă, de probă. Şi mi-a intrat mie asta în cap: de probă. Și am zis să merg singur. Mama era obosită, că muncea toată ziua, nu avea când să meargă cu mine.

Mi-am luat gentuţa şi am început să merg eu singur. (…) Stau să mă gândesc că eu nu am avut cui să-i zic „tată”. Voiam şi eu să merg cu tata la fotbal. Pe toţi colegii mei, după meci, îi aşteptau taţii. Pe mine nu mă aştepta nimeni. Şi m-a marcat lipsa asta!”, dezvăluia Giani Kiriță.

Citește și Romică Țociu, prima reacție după eliminarea lui Cornel Palade de la Pro TV. A comentat gestul făcut pentru Giani Kiriță (Exclusiv)!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...