Boala teribilă de care suferă regele Charles. Imaginile recente au surprins afecțiunea cu care se confruntă noul suveran

Badea Violeta 16.09.2022, 11:18

Charles al III-lea a devenit, de curând, rege al Marii Britanii. Acesta a fost încoronat după moartea mamei sale, Regina Elisabeta a II-a. Dar, între timp, presa britanică a aflat vești îngrijorătoare despre el. Iată de ce boală ar suferi noul suveran al Regatului Unit. Mulți se vor întrista când vor afla asta!

De ce boală ar suferi regele Charles al III-lea

Marea Britanie are un nou monarh după 70 de ani. Regina Elisabeta a II-a a murit joi, pe data de 8 septembrie, la onorabila vârstă de 96 de ani.

Fiul său, Charles, este acum noul rege al țării. Recent, când suveranul a apărut la televizor și pe internet, atenția oamenilor s-a îndreptat spre degetele sale care erau foarte umflate și roșii.

Tot felul de speculații cu privire la starea sa de sănătate au început să facă înconjurul lumii. Însă un medic a clarificat situația privind starea de sănătate a regelui Charles al III-lea, în vârstă de 73 de ani. Potrivit doctorului Gareth Nye, multe afecțiuni pot duce la umflarea mâinilor, dar cea mai întânită este retenția de lichide sau edemul.

„Edemul este o afecțiune în care organismul începe să rețină fluide în membre. Se întâmplă, în mod normal, în zona picioarelor și a gleznelor, dar poate duce și la umflarea degete mâinilor.”, a precizat medicul pentru Daily Star.

Citește și Obiceiul ciudat al regelui Charles. Ce îl punea pe majordom să facă în fiecare dimineață, acesta a răbufnit!

De ce ar avea Charles al III-lea mainile rosii si umflate
De ce ar avea Charles al III-lea mainile rosii si umflate

O altă cauză ar putea fi artrita

Specialistul a mai spus că o altă cauză a degetelor umflate ar putea fi artrita. Medicul a precizat că această afecțiune este frecventă la persoanele cu vârsta de peste 60 de ani.

Cel mai adesea afectează cele trei părți principale ale mâinii, articulațiile degetului mare sau ale degetelor. În acest caz, degetele devin de obicei rigide și umflate.

De asemenea, expertul spune că apare și durerea. Potrivit lui Gareth Nye, administrarea de medicamente poate oferi o ameliorare a durerii, dar umflătura rămâne intactă. O altă cauză ar putea fi o dietă bogată în sare sau anumite medicamente, precum cele pentru hipertensiune arterială.

Totuși, medicul a ținut să-i liniștească pe britanici. Conform acestuia, Charles al III-lea nu se confruntă cu nicio problemă gravă de sănătate, în ciuda degetelor umflate. El a spus că acestea sunt un semn al vârstei sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...