Cât costă o noapte de cazare în casa de la Valea Zălanului a regelui Charles. Ce condiții îi întâmpină pe turiștii curioși să petreacă un sejur autentic

Anca Manolica 12.09.2022, 20:51

Charles, fiul cel mare al suverane, este noul rege al Marii Britanii după decesul Reginei Elisabeta a II-a. Cu siguranță, mulți știu că acesta are o atracție aparte pentru țara noastră, având în România cumpărate mai multe proprietăți. Nu de puține ori a declarat că este impresionat de frumusețile Transilvaniei. Iată câte proprietăți deține și cât costă o noapte de cazare în casa de la Valea Zălanului a regelui Charles.

Noul rege al Marii Britanii iubește țara noastră foarte mult

După decesul Reginei Elisabeta a II-a, tronul Marii Britanii a fost ocupat de Charles, fiul cel mare al regretatei suverane. Moștenitorul tronului s-a declarat îndrăgostit de țara noastră, pe care o vizita până acum ori de câte ori avea ocazia. De mai bine de două decenii, acesta a fost prezent aproape în fiecare an în ţara noastră, punând satul Viscri pe harta turistică a Europei.

Ei bine, potrivit Click! noul rege al Marii Britanii are cumpărate mai multe proprietăți la noi în țară, nu mai puțin de zece. Dintre acestea, cea mai cunoscută este, după cum am subliniat anterior, cea de la Viscri, satul transilvănean devenind faimos în toată Europa. Iată unde se găsesc proprietățile pe care Regele Charles al III-lea le are în România.

  • Conacul Apafi în localitatea Mălâncrav, judeţul Sibiu
  • locuinţa din Viscri, judeţul Braşov
  • patru case în Valea Zălanului, judeţul Covasna
  • patru case în satul Breb din judeţul Maramureş
Cât costă o noapte de cazare în casa de la Valea Zălanului a regelui
Cât costă o noapte de cazare în casa de la Valea Zălanului a regelui

Cât costă o noapte de cazare în casa de la Valea Zălanului a regelui Charles

Cei interesați să doarmă chiar și pentru o noapte în casa Regelui Charles, trebuie să știe că locuința de la Valea Zălanului poate fi închiriată.  Proprietatea are 5 camere cu baie proprii, o cameră dublă ajungând să ciste de la 533 de lei și 940 de lei pe noapte. Tariful diferă în funcție de opțiunea de servire a mesei, conform site-ului La Pensiuni.

„România este o ţară uimitor de diversă, de la Delta Dunării, cea mai mare şi mai sălbatică zonă umedă a Europei, la pădurile, izvoarele şi mănăstirile Bucovinei, Moldovei şi Maramureşului, colinele Apusenilor sau întinderile nelocuite ale Harghitei, colecţiile nepreţuite din muzeele Bucureştiului sau frumuseţea sălbatică a defileului Porţile de Fier, castelele, munţii şi satele săseşti ale Transilvaniei sau văile retrase ale Banatului şi Crişanei. Moştenirea istorică a României se întinde în trecut până la fortăreţele dacilor şi cetăţile greceşti Histria şi Argamun”, a spus regele Charles al III-lea, într-un film realizat de cunoscutul Charlie Ottley.

Ultima vizită a actulului rege britanic a avut loc chiar în acest an, pe 25 mai. El a fost primit la Palatul Elisabeta de către Custodele Coroanei Române, Margareta, și Principele Radu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...