Ruby explică de ce s-a îmbrăcat în folie alimentară la un eveniment. „Am vrut să-i iau și bunicii mele”

Badea Violeta 10.09.2022, 19:07

Ruby este, fără îndoială, una dintre cele mai excentrice vedete de la noi din țară. Frumoasa cântăreață a făcut senzație la un eveniment monden. Bruneta a ales să îmbrace o rochie făcută din folie alimentară. Astfel, solista i-a lăsat cu gurile căscate pe toți cei prezenți. Iată de ce s-a afișat așa. Vedeta a dezvăluit motivul!

Ruby, apariție șocantă la un eveniment din Capitală. Cântăreața a îmbrăcat o rochie din folie alimentară

Ruby nu mai are nevoie de niciun fel de introducere. Este una dintre cele mai nonconformiste vedete din showbiz-ul autohton și a demonstrat asta încă o dată la un eveniment monden din Capitală.

Fără să o intereseze de părerea nimănui, solista a purtat o rochie pe cât de spectaculoasă, pe atât de inedită. Mai exact, vedeta a ales să se îmbrace într-o ținută vestimentară făcută din folie alimentară.

În cadrul unui interviu pentru Ego.ro, frumoasa brunetă și-a explicat alegerea șocantă. Ruby a mărturisit că a simțit nevoia să își depășească încă o limită, după ce a făcut senzație și într-o bluză cu imprimeu de sâni.

„Nu știu ce e cu mine, am luat-o razna de la o vreme. De la bluza cu imprimeu de sâni parcă am simțit nevoia să îmi depășesc încă o limită și încă o limită până, uite, am venit îmbrăcată în folie alimentară, ca o gustare ce sunt. În același timp, îmi păstrez cumva linia mea, clasicul meu și femininul meu.”, a declarat cântăreața pentru sursa de mai sus.

Citește și Bărbatul care a propulsat-o pe Ruby pe culmile succesului. I-a rămas profund recunoscătoare. „A trebuit să aștept după el”!

Ruby 1
Ruby 

„Prima oară a crezut că sunt în sânii goi”

Ruby nu se află la prima apriție șocantă. În cadrul unui alt eveniment monden, vedeta a purtat o bluză care avea un imprimeu cu sâni. Iată cum a reacționat bunica sa atunci când a văzut-o.

„La bluza aia, mamaia, prima oară a crezut că sunt în sânii goi, dar i-am arătat și s-a lămurit repede. I-a plăcut foarte mult. Chiar mă gândeam să îi iau și ei una, dar nu mai era în stoc. Am fi făcut o echipă criminală. Ieșeam pe stradă așa, murea lumea.”, a precizat îndrăgita artistă, potrivit aceleiași surse.

Ruby este foarte apreciată pentru vocea sa, dar și pentru felul cum se îmbracă. De-a lungul timpului, numeroși stiliști au comentat aparițiile sale și au susținut că vedeta știe să se pună în valoare.

Citește și Ruby „a stins lumina” cu ținuta sa la un eveniment monden. Vedeta a purtat o rochie spectaculoasă, dintr-un material total neașteptat. GALERIE FOTO!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...