Bărbatul care a propulsat-o pe Ruby pe culmile succesului. I-a rămas profund recunoscătoare. „A trebuit să aștept după el”

Ioana Bucur 03.09.2022, 15:11

Ruby a pășit pe scena lumii muzicale din România, oficial, în anul 2010, însă a cunoscut cu adevărat celebritatea odată cu lansarea piesei „Stinge lumina” ce a transformat-o, parcă peste noapte, într-o vedetă în toată regula. Zece ani mai târziu, artista a vorbit despre bărbatul care a propulsat-o pe culmile succesului. Într-un interviu acordat, în exclusivitate, jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro, cântăreața a dezvăluit cine este acesta, adăugând că i-a rămas profund recunoscătoare.

Cine a propulsat-o pe Ruby pe culmile succesului

Provocatoare, cu aproape tot corpul acoperit cu tatuaje, fără să îi fie teamă să stârnească în jurul ei controverse, Ruby a fost o apariție șocantă în showbiz-ul românesc, acum mai bine de un deceniu.

Ea își făcea debutul în anul 2010, însă a cunoscut succesul, cu adevărat, doi ani mai târziu, în 2012, odată cu lansarea piesei „Stinge lumina”.

Piesa, ce a devenit imediat hit, a fost produsă de nimeni altul decât Alex Velea. Artistul este cel care a ajutat-o pe Ruby să ajungă pe culmile succesului. Acum, zece ani mai târziu, a venit momentul ca cei doi artiști să scoată o piesă în duet – „Viciu între vicii” – ocazie cu care a oferit un interviu jurnaliștilor redacției Ego – Impact.ro.

„Eu a trebuit să aștept după el, cum Alex să aștepte după mine? Cred că am așteptat momentul potrivit. Trebuia să cântăm împreună pe piesa „Stinge lumina!”, dar în tot „focul” ăla nu știu ce s-a întâmplat de nu s-a mai întâmplat, dar nimic nu este întâmplător.

Piesa este extraordinară, este piesa care a dat greutate numelui meu. Este piesa care m-a transformat în Ruby și, dacă nu ar fi Alex Velea, asta nu s-ar fi întâmplat, pentru că nu ar fi fost „Ruby stinge lumina”, a povestit Ruby amuzată pentru EGO.ro.

Bărbatul care a propulsat-o pe Ruby pe culmile succesului. I-a rămas profund recunoscătoare. „A trebuit să aștept după el”

„Nu mai știu exact”

Însă artistul nu este singurul care a ajutat-o în drumul către celebritate. Acum aproape două decenii, Ruby a cunoscut-o pe Rona Hartner.

„Rona era foarte bună prietenă cu profesoara noastră, Tamara Pitei, de Istoria și Teoria Teatrului și profa noastră a invitat-o pe Rona la noi la liceu ca să ne facă o surpriză pentru că noi studiam actoria, iar Rona este una dintre cele mai actrițe de la noi din țară.

A reușit să se facă cunoscută și internațional. Îți dai seama că eram super entuziasmați. Când a venit a găsit clasa plină, dar Rona s-a uitat în ochii mei și a zis că în ochii mei vede scânteia.

Nu mai știu exact, dar ceva de genul, că vede ceva în ochii mei. Cam așa a văzut. Mie mi-a dat CD-ul cu muzica din filmul ei, (n.r. Gadjo Dilo) semnat. A scris: „Pentru Claudia și colegii ei”. A fost unul din momentele cele mai de referință din liceul meu”, a povestit artista despre momentul întâlnirii cu Rona Hartner.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ioana Bucur
Fac parte din grupul curajoșilor care au decis să rămână în România și sunt dovada vie a faptului că destinul găsește mereu o cale de a ne  aduce pe drumul ce ne-a fost ales. Mă...