Cristina Spătar, apariție spectaculoasă, la plajă. Artista a întors toate privirile cu silueta sa fără cusur. GALERIE FOTO

Anca Manolica 05.09.2022, 09:00

Cristina Spătar, cea supranumită cândva „regina R&B”, demonstrează că timpul parcă stă în loc pentru ea. La 50 de ani și după două sarcini, aceasta continuă să arate superb și să aibă o siluetă de invidiat. Ultima sa apariție la plajă, pe o insulă din Grecia, a atras toate privirile celor din jur.

Cristina Spătar, apariție spectaculoasă la 50 de ani

Cântăreața caută încă să se bucure de zilele însorite de pe tărâm elen, astfel că ea a ales să plece pentru câteva zile pe o celebră insulă din Grecia. Aceasta profită de ultimele zile călduroase din an și nu ezită să împărtășească cu fanii ei din mediul online asta.

Mamă a doi copii, Cristina Spătar are un trup de invidiat pe care îl etalează în cele mai sexy costume de baie. Desigur, fanii nu au ezitat să o complimenteze pentru felul de indiviat în care arată, la cei 50 de ani ai săi. În imaginile făcute publice pe contul său de Facebook, Cristina Spătar apare pe o ambarcațiune, îmbrăcată într-un costum de baie din două piese, care îi vine perfect.

Cristina Spătar
Cristina Spătar

Artista și-a cumpărat casă nouă

Pentru Cristina Spătar, ultima perioadă din viață nu au fost tocmai cei mai fericită. A trecut prin multe încercări, dar se pare că lucrurile au început să se așeze, mai ales după ce și-a cumpărat o nouă locuință, unde să stea cu cei doi copii ai ei.

În anul 2016, cântăreața a fost dată afară din casa din Crevedia de către soțul ei, tatăl celor doi copii, Alin Ionescu. Ea a fost nevoită să se mute într-un apartament modest alături de cei mici, pentru ca bărbatul să poată să locuiască cu noua iubită, cea care între timp i-a devenit soție.

Și iată că, după 6 ani, Cristina Spătar a reușit însă să își cumpere propria casă, tot în Crevedia, acolo unde cei mici au crescut, unde au rude și prieteni. Potrivit declarațiilor sale, ar urma să se mută chiar în toamnă, atunci când totul va fi gata.

„Chiar de ziua mea, pe 17 Iunie, am semnat contractul cu dezvoltatorul. Sunt foarte fericită că mi-am realizat acest vis! De abia aștept să iau copiii să ne mutăm. Casa e tot în Crevedia-Buftea, acolo unde copiii au și locuit. Au bunicii acolo, verișorii, o să fie foarte fericiți acolo.

Casa am luat-o la roșu. Mai am de facut unele lucruri, dar estimez că, în septembrie-octombrie, ne vom muta în casă nouă”, a spus Cristina Spătar pentru Click.ro.

În prezent, Cristina se iubește cu Tiberiu Vărzaru, tânărul cu 21 de ani mai mic decât ea, cu care a început o relație încă din vara lui 2016, la câteva luni de la divorțul vedetei.

Urmăriți Impact.ro și pe
Anca Manolica
Nume: Anca MANOLICĂ Studii: Marketing și Comunicare în Afaceri, ASE București Experiență profesională: Mi-am început activitatea profesională în marketing și comunicare în sport...