Cristina Spătar întoarce toate privirile la plajă. Artista afișează o siluetă de puștoaică la cei 50 de ani. Foto

Ana Anitoiu 21.08.2022, 22:21

Cristina Spătar întoarce toate privirile la plajă. Artista afișează o siluetă de puștoaică la cei 50 de ani. Cântăreața a publicat imagini de pe litoralul românesc, unde a mers alături de cei doi copii ai ei, Aida Maria și Albert, pe care îi are din căsnicia cu Alin Ionescu.

Cristina Spătar, apariție de senzație la plajă

Cristina Spătar a atras atenția tuturor pe litoralul mării negre, pe o plajă din Mamaia. Artista în vârstă de 50 de ani, mamă a doi copii, a purtat un costum de baie portocaliu și a întors toate privirile datorită siluetei sale impecabile.

La finalul lunii iulie, Cristina Spătar a avut nevoie de o operație din cauza unei sinuzite. Deși a încercat să se trateze, medicii au ajuns la concluzia că pentru rezolvarea problemei, „Regina R&B” a trebuit să treacă printr-o intervenție chirurgicală. Recuperarea a decurs bine, iar cântăreața s-a putut relaxa la mare.

Cristina Spatar intoarce toate privirile la plaja
Cristina Spatar

Ce face Cristina Spătar ca să se mențină în formă

Cristina Spătar a recunoscut că nu este deloc floare la ureche să își mențină silueta impecabilă. Vedeta a spus la un moment dat că se cântărește obsesiv, iar atunci când ia în greutate două kilograme începe să mănânce doar salată.

„Alerg pe bandă, merg la sală. Am început și un nou program de aerobic cu o domnișoară, încerc să fac din toate câte puțin. (…) E și puțină înfometare… Din toate câte puțin”, spunea Cristina Spătar, cu ceva timp în urmă, potrivit Viva.

„Am rupt sala în două, cel puțin în ultimii doi ani am făcut foarte mult pilates, m-am chinuit, am fost și la sala de forță. Mănânc numai salate, cele mai multe cu ton, și stau în stres, când copiii sunt în timpul școlii. E greu. Asta mă ține în priză. Faptul că sunt singură cu doi copii este o provocare”, a mai spus Cristina Spătar, la un moment dat, conform click.ro.

Cristina Spătar, un nou proiect

Cântăreața Cristina Spătar a dezvăluit că are de gând ca în viitorul apropiat să se ocupe de un nou proiect. Mai exact, să înregistreze muzică balcanică sau manele.

„În repetate rânduri, mi s-a cerut muzică balcanică sau manele. Sunt hotărâtă, în viitorul apropiat, un proiect de acest gen”, a punctat Cristina Spătar, potrivit Ego.ro.

Cristina Spătar a mai dezvăluit că și-a cumpărat o casă și că în prezent se împarte între pregătirea locuinței și nunți și cântări. Artista a spus că a fost în Italia să își cumpere câteva piese de mobilier, pe care le-a comandat și plătit și că are de gând să-i ducă în această țară, la sora ei, și pe cei doi copii ai săi, despre care a spus că sunt „superbi, deștepți, calmi și iubitori”.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...