Gina Pistol i-a luat locul lui Smiley pe scenă. Cum s-a făcut remarcată vedeta la o petrecere. Fanii au fost uimiți

Badea Violeta 30.08.2022, 15:49

Gina Pistol este, fără dar și poate, una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV din România. De curând, iubita lui Smiley le-a arătat fanilor și urmăritorilor săi că se pricepe bine nu doar la televiziune, ci și la cântat. Frumoasa blondină a publicat un filmuleț de la un eveniment la care a participat recent, în care apare interpretând o melodie alături de Rona Hartner.

Gina Pistol a cântat alături de Rona Hartner

După ce a urcat pe scenă alături de Smiley și a cântat împreună cu acesta o melodie, Gina Pistol a repetat experiența. Numai că, de data aceasta, prezentatoarea de la Antena 1  a avut-o ca parteneră de scenă pe Rona Hartner.

Cele două au fost prezente la petrecerea de ziua de naștere a lui Jo, eveniment la care și-au făcut apariția mai multe nume sonore din lumea showbiz-ului autohton.

La un moment dat însă, partenera de viață a lui Smiley și Rona Hartner au interpretat „Cine iubește și lasă”, una dintre cele mai cunoscute melodii ale regretatei cântărețe de muzică populară, Maria Tănase.

Extrem de sigură pe vocea sa, Gina Pistol i-a impresionat pe toți cei prezenți cu calităţile sale muzicale, aşa cum, de altfel, a făcut-o și în cadrul unui concert susținut de iubitul ei, la Sala Polivalentă.

Gina Pistol si Rona Hartner
Gina Pistol si Rona Hartner

De ce nu va mai prezenta Gina Pistol show-ul „America Express”

În curând va începe America Express 2022. Show-ul de la Antena 1 este prezentat de Irina Fodor și Oase, iar filmările peste Ocean au început deja. Fanii Ginei Pistol se întreabă de ce nu se află la cârma emisiunii partenera lui Smiley. Ei bine, recent, vedeta a spus motivul absenței sale din noua producție.

„Cum să mă duc eu în Asia? Cum să ratez eu primele cuvinte ale copilului? Cum să îi explic eu unui copil, care are nevoie de mamă, că eu lipsesc două luni de zile.

Asta înseamnă foarte mult. În etapa în care este acum, copilul se schimbă de la o săptămână la alta.

Ea, față de cum era acum o săptămână, parcă e alt copil. Are niște salturi de creștere foarte mari. Cum să ratez eu momentele astea din viața copilului meu? Cum să nu fiu alături de ea?”, a explicat Gina Pistol în cadrul podcastului „#searadupa7”, realizat de Gabriel Fereșteanu, pe frecvența PRO FM.

Citește și Când începe America Express 2022. Cine sunt concurenții și care este marele premiu!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...