Cele mai controversate ținute purtate de Carmen Iohannis. Soției președintelui nu i-a păsat niciodată de critici. GALERIE FOTO

Andra Daoud 10.08.2022, 11:49

Carmen Iohannis s-a remarcat, încă de când a devenit prima doamnă a României, prin stilul vestimentar inconfundabil. Soția președintelui a bifat, de-a lungul timpului, atât apartiții pline de eleganță și rafinament, cât și unele care i-au adus numeroase critici. Gurile rele spun că prima doamnă nu s-a îmbrăcat tot timpul adecvat situației, însă Carmen Iohannis nu a ținut cont de critici și continuă, chiar și la peste 60 de ani, să poarte ținute pe care mulți le consideră îndrăznețe.

Ținutele controversate purtate de Carmen Iohannis, de-a lungul timpului

Carmen Iohannis are o siluetă care îi permite să poarte cam orice tip de ținută. Prima doamnă a României are un stil vestimentar elegant și feminin și, de când Klaus Iohannis s-a instalat la Cotroceni, ea a bifat numeroase apariții elegante, dar și unele pentru care a fost criticată. Soția președintelui știe să își pună în valoare atuurile și preferă rochiile scurte. Uneori prea scurte, ar spune cei care o critică.

Carmen Iohannis s-a afișat de multe ori cu ținute îndrăznețe, uneori chiar și în situații care impuneau un outfit sobru. La biserică, în prima zi de școală, la întâlnirile cu diverși oficiali și lideri internaționali și chiar la întâlnirea cu familia regală a Spaniei – Carmen Iohannis a purtat de multe ori rochii deasupra genunchiului și care nu îi acopereau brațele.

Prima doamnă a fost în repetate rânduri criticată din cauza ținutelor, dar acest lucru nu a afectat-o, dimpotrivă. Carmen Iohannis a continuat să poarte ținutele în care se simte bine și care îi plac, chiar dacă acest lucru a însemnat uneori un imprimeu îndrăzneț sau o lungime nepotrivită.

Cele mai controversate tinute purtate de Carmen Iohannis 10
Carmen Iohannis, intr-o rochie scurta, cu decolteu si bretele

Ce se întâmplă cu ținutele pe care le poartă Carmen Iohannis

Soția președintelui lucrează cu o stilistă din România încă din 2015. Andreea Tincu a declarat, la un moment dat, ce se întâmplă cu ținutele pe care i le oferă primei doamne a României și cum a ajuns să colaboreze cu aceasta.

„Este mai simplu decât și-au imaginat mulți, inclusiv apropiați de-ai mei. Am trimis un e-mail de pe site-ul oficial, cu portofoliu anexat, și am întrebat dacă prima doamnă este interesată de o colaborare cu un designer român cu experiență. Asta a fost tot. Cred că primei doamne i-au plăcut colecțiile mele.”, a spus Andreea Tincu, la un moment dat, pentru Forbes.

„Ea poartă ținutele respective și apoi le înapoiază. Pentru mine este o onoare că m-a ales să fiu designerul ei – și reclama este, bineînțeles, benefică.”, a mai explicat designerul.

Urmăriți Impact.ro și pe