Ce mesaje primește Loredana de la fanii săi. Vedeta, deloc deranjată: „Au făcut asta pe muzica mea”

Stan Filon 07.08.2022, 08:47

Loredana Groza este mamă și artistă. Fiica ei are 24 de ani și i-a moștenit frumusețea, însă nu și talentul. Mamai ei dorește pentru fiica sa ce este mai bun pe lume, ca orice mamă, însă parcă nu ar fi dorit ca Elena Boncea să-i fi moștenit și talentul și spune și de ce. Loredana a acordat un interviu recent în care a recunoscut cât este de grea meseria de artist și ce a trebuit să facă ea pentru a se menține în top. Spune însă că este și o meserie frumoasă, mai ales atunci când primește mesaje de la fani și află ce fac aceștia pe muzica sa.

Ce mesaje primește Loredana de la fanii săi

Frumoasa Loredana Groza are o relație specială cu fiica sa, Elena Boncea. Fata are 24 de ani și pare că și-a ales o meserie, cel puțin pentru moment. Lucrează la un radio din România, dar este și pasionată de artă. Lore a spus clar că nu și-ar fi dorit pentru fiica ei o carieră în muzică, deoarece este foarte greu să realizezi ceva, mult de muncă și ai nevoie de nervi de oțel.

„Nu! Cu siguranță este o meserie foarte grea pentru femei și dacă vrei să fii în top trebuie să faci sacrificii. Premiile pe care le câștig sunt măgulitoare pentru cariera mea. După 36 de ani de când am câștigat premiul cel mare la Festivalul de la Mamaia, să rămân în topul publicului, este incredibil. Nu aș fi crezut niciodată. Se pare că nu a fost întâmplătoare acea recunoaștere și că am încercat cu fiecare album, moment, fiecare apariție să fiu peste ce am fost și să nu-mi dezamăgesc fanii. Este complicat, dar asta a fost motorul pentru mine.

Ce mesaje primeste Loredana de la fanii sai
Ce mesaje primeste Loredana de la fanii sai

„Am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez”

Indiferent de cât m-a costat. Uneori poate am fost bolnavă și am stat în perfuzii, dar a trebuit să filmez la un film în frig, am stat acolo. M-am sacrificat pentru artă și nu-mi pare rău. E și greu, dar și frumos. Când auzi aplauzele, că sunt emoționați în fața ta, dar că poți să-i schimbi pe muzica ta, să-i faci să facă dragoste pe muzica ta, să facă copii. Am primit atâtea poze de la oameni care au făcut asta pe muzica mea. Ce poți să ceri mai mult de la viață?” a declarat Loredana Groza pentru Click!

Elena este fiica Loredanei și a lui Andrei Boncea. Soțul Loredanei este o persoană foarte discretă și preferă să stea cât mai departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de soția sa, care este o bună cunoscătoare a fenomenului showbzizz-ului autohton. Loredana Groza este sigura artistă care a transformat șlagărele de dinainte de Revoluție în hit-uri post decembriste. A fost vedetă pe vremea lui Ceaușescu, dar s-a transformat într-o adevărată divă în democrație.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...