Ipostazele în care a fost surprinsă Alina Sorescu. Are legătură cu despărțirea de Alexandru Ciucu

Badea Violeta 05.08.2022, 08:20

Alina Sorescu este căsătorită cu Alexandru Ciucu din 2010, dar acum, cei doi se află în plin proces de divorț. Deși traversează una dintre cele mai dificile perioade din viața ei, cântăreața arată mai bine ca niciodată și pare că nu și-a pierdut energia obișnuită. Iată ipostazele în care a fost surprinsă frumoasa artistă!

Alina Sorescu, cu zâmbetul pe buze după despărțirea de Alexandru Ciucu

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu și-au unit destinele în anul 2010 și au împreuna două fetițe superbe, pe care ambii le iubesc enorm. Din păcate, după 12 ani de mariaj, cei doi au decis că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Acum, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu duc lupte grele pentru custodia copiilor pe care îi au împreună, dar dincolo de toate aceste probleme, cântăreața și-a găsit puterea să zâmbească din nou.

De curând, superba artistă a publicat câteva fotografii pe contul său de Instagram. În vârstă de 36 de ani, solista s-a pozat într-o ținută elegantă, de culoare albastră.

În imagini, Alina Sorescu pare că radiază de fericire și nu s-a sfiit să se afișeze zâmbind în mediul online. Așa cum era de așteptat, fotografiile nu au trecut neobservată, așa că vedeta a primit zeci de comentarii și aprecieri.

„Foarte frumoasă❤️❤️❤️❤️❤️

Mult noroc ❤️❤️❤️

Și în culoare asta superbă…strălucești ?❤

Bravo Alina!Ești o fată frumoasă, educată din câte emisiuni tv te-am văzut! Să ai parte de tot binele din lume și mult noroc în viață! Culoarea asta îți vine așa de bine!???”, au fost doar câteva dintre comentariile lăsate de fani.

Alina Sorescu 1
Alina Sorescu 1

Alina Sorescu este într-o nouă relație? Cântăreața a spus adevărul

Aflată în plin proces de divorț cu Alexandru Ciucu, Alina Sorescu susține că cineva încearcă să o discrediteze, lansând tot felul de zvonuri false despre ea.

„Clar se urmărește o înscenare în plin proces”, a declarat Alina Sorescu.

„Legat de buchetul de flori, așa cum am și specificat pe Instagram, era aniversarea unei prietene și eu îl luasem pentru ea. Iar poza în care apar alături de regizorul Ionuț Trandafir este de pe platoul de filmare a videoclipului „Suflet de copil”, pe care l-a regizat. Această poză nu are nici o legătură cu buchetul de flori”, a mai spus artista.

Citește și Alina Sorescu lămurește lucrurile în ceea ce privește viața sa personală. „Clar se urmărește o înscenare în plin proces”. EXCLUSIV!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...