Cele mai fierbinți apariții ale Loredanei Groza. Vedeta nu se sfiește să își expună trupul amețitor, la 52 de ani. GALERIE FOTO

Andra Daoud 02.08.2022, 13:14

Loredana Groza este o artistă care nu se sfiește să își pună în valoare formele, la fiecare apariție. Fie că vorbim despre concerte, evenimente private, apariții la emisiuni TV, în videoclipuri sau pur și simplu imagini pe care le postează pe rețelele sociale, un lucru este cert: Lori profită de fiecare ocazie pentru a-și expune formele amețitoare.

Cele mai îndrăznețe apariții ale Loredanei Groza

Lori este genul de artistă care se reinventează constant și se asigură că rămâne relevantă pe o piață muzicală foarte volatilă. Cu o carieră de peste 30 de ani, Loredana se asigură de fiecare dată că aparițiile ei nu vor fi trecute cu vederea. Artista a investit mult în imaginea sa în ultimii ani și profită de fiecare apariție pentru a-și etala formele de invidiat.

Acuzată de multe ori că exagerează cu intervențiile estetice, dar și cu editarea fotografiilor, Lori nu pare să fie deranjată de comentariile negative de pe internet, dimpotrivă. Ea merge pe principiul „fiecare e liber să spună și să facă ce vrea” și continuă să își etaleze formele prin tot felul de apariții îndrăznețe.

Cele mai fierbinti aparitii ale Loredanei Groza
Loredana Groza stie sa isi puna in valoare formele la fiecare aparitie

Loredana Groza, despre operațiile estetice

Acuzată că a exagerat cu intervențiile și cu vizitele la medicul estetician, Loredana Groza s-a apărat și a spus, la un moment dat, că nu are operații estetice și că tot ce face este să se îngrijească și să acorde o atenție deosebită, constant, felului în care arată.

„Nu am nicio operație estetică. Nu am silicoane, nu am liftinguri, nici n-aș avea timp să fac asta, chiar dacă poate, cine știe, nu sunt împotriva lor și admir femeile care încearcă să arate bine indiferent de vârstă și au curajul să se transforme.

Dar cred că sunt în ziua de astăzi atâtea posibilități să arăți bine fără să faci lucruri radicale, cu dietă, sport, având grijă de corpul tău, de fața ta, sunt tratamente și proceduri noninvazive care te ajută să fii wow.

Și am avut noroc de la natură că m-am născut cu dotările de rigoare. E o muncă grea să arăți bine, nu e chiar ușor!”, povestea Lori, în urmă cu ceva timp, la Antena 1.

Urmăriți Impact.ro și pe