Ce îl pune Carmen Brumă pe Mircea Badea să facă mereu în vacanţe. E pentru bunăstarea familiei. Foto

Ana Anitoiu 26.07.2022, 14:44

Carmen Brumă îl pune pe Mircea Badea să facă mereu în vacanțe ceva ce este pentru bunăstarea familiei. Vedeta nu-l scutește de această sarcină pe prezentatorul emisiunii „În gura presei” de la Antena 3, indiferent în ce destinație de concediu s-ar afla.

Ce sarcină primește Mircea Badea de la Carmen Brumă în vacanțe

Chiar dacă nu sunt căsătoriți, Mircea Badea, în vârstă de 48 de ani, și Carmen Brumă, în vârstă de 45 de ani, formează unul dintre cele mai longevive cupluri de vedete din România, de mai bine de două decenii. Cei doi au împreună un fiu, Vlad, în vârstă de opt ani.

Carmen Brumă a dezvăluit pe rețelele sociale că a plecat în concediu în Zakyntos, Grecia. La fel ca în alte vacanțe petrecute împreună cu partenerul ei de viață, vedeta a fost filmată de Mircea Badea.

Prezentatorul TV s-a transformat intră în rolul de cameraman sau fotograf în vacanțe pentru partenera lui de viață, a cărei frumusețe este apreciată de numeroase persoane pe rețelele sociale, din care câștigă o parte din venituri.

Ce il pune Carmen Bruma pe Mircea Badea sa faca mereu in vacante
Carmen Bruma, in vacanta in Grecia. Foto: Capturi Instagram/ Carmen Bruma

Carmen Brumă a publicat, luni, o înregistrare realizată la un restaurant din Zakyntos unde a luat cina. Vedeta apare filmată de la spate, în timp ce pășește îmbrăcată într-o rochie albă vaporoasă către o terasă cu peisaj de poveste.

„O frumoasă”, „Superbă”, „Peisaj minunat, femeie minunată”, „Vai, cât de bine îți stă în rochia aceasta”, „Răpitoare de priviri” și „Îmi place cum este purtată această rochie”, au fost câteva comentarii pe care le-a primit Carmen Brumă la acel clip filmat în concediu.

Când s-ar putea căsători Carmen Brumă și Mircea Badea

Carmen Brumă a explicat anterior care sunt motivele pentru care nu s-a căsătorit cu Mircea Badea, deși a primit un inel de la celebrul prezentator de televiziune. Vedeta este de părere că longevitatea în cuplu nu are legătură cu „niște simple formalități”. În plus, nu o atrage ideea de a fi „actor principal” la o nuntă și nu crede că oamenii sunt făcuţi să fie monogami.

Totuși, Carmen Brumă a dezvăluit că există posibilitatea ca ea și Mircea Badea să se căsătorească la un moment dat. Vedeta a spus că acest lucru s-ar întâmpla doar dacă fiul lor, Vlad, și-ar dori acest lucru și le-ar cere.

Cât despre secretele longevității unei relații, Carmen Brumă a mai dezvăluit că ea și partenerul ei de viață au învățat în timp să gestioneze din ce în ce mai bine momentele de tensiune. În plus, din punctul ei de vedere, toată lumea face un fel de evaluare, iar dacă lucrurile bune sunt mai multe şi mai importante decât cele negative, atunci continuă relația.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...