VIDEO

Nicolas și Gică Popescu, moment emoționant. Cum au reacționat când au semnat contractul, unul în calitate de jucător și al doilea din funcția de președinte la Farul – FOTO

Sorin Barbu 19.07.2022, 16:07

Nicolas și Gică Popescu au semnat contractul prin care fotbalistul de 19 ani și-a dat acordul să rămână încă trei ani la Farul. Dacă puștiul a fost destul de încordat, tatăl său, președintele clubului, a încercat să zâmbească relaxat, dar pe chipul său se citeau emoțiile.

Nicolas și Gică Popescu, emoționați în momentul în care au semnat contractul

Nicolas Popescu a semnat un nou contract cu Farul și va rămâne încă trei ani la formația antrenată de Gică Hagi. Negocierile pentru noua înțelegere le-a purtat cu tatăl său, Gică Popescu, președintele clubului din Liga 1. Tot împreună au fost și la momentul festiv în care s-au parafat actele. Tânărul jucător a fost foarte încordat în timp ce tatăl său a zâmbit încercând să-și mascheze emoțiile.

„Mijlocașul Nicolas Popescu a semnat, astăzi, în prezența președintelui clubului Gheorghe Popescu și a directorului sportiv Zoltan Iasko, prelungirea contractului cu formația noastră pentru o perioadă de 3 ani.

Născut la 2 ianuarie 2003, Nico este unul dintre cei mai talentați tineri jucători ai echipei constănțene. Format la Academia Gheorghe Hagi, Nicolas Popescu a debutat deja și în primul eșalon, la 25 iulie 2021, într-o partidă câștigată de Farul, scor 2-0, cu Gaz Metan Mediaș.

Mult succes în tricoul alb-albastru, Nico !”, se spune în comunicatul oficial al clubului.

Noul contract s-a semnat deși acum câteva luni, Gică Popescu era nemulțumit că fiul său joacă prea puțin și vorbea despre varianta unui transfer în liga a doua, la CSA Steaua. S-a răzgândit după ce cumnatul Gică Hagi i-a promis că fiul său va juca mai mult.

Gică Popescu a dezvăluit într-un interviu că cei doi copii ai lui au fost învățați de mici să muncească și să nu primească bani fără efort. A dezvăluit că fiica lui este nevoită să se descurce, la Barcelona, cu un buget de o mie de euro, în timp ce Nicolas a fost îndemnat să ajungă la echipa mare, dacă vrea să câștige mai bine.

„Nico, de exemplu, are 500 de euro pe lună de la club. Jucătorii care au făcut 16 ani semnează pe un salariu de 500 de euro. Cu asta a trăit. Mănâncă la club, îi plătesc eu cazarea, în rest – 500 de euro pe lună. Are 8.000 de lei în cont strânși. Vrei mai mult? Joacă la echipa mare și schimbăm contractul”, a declarat Gică Popescu.

Nicolas Popescu a jucat în șapte partide pentru Farul la echipa de seniori și face parte și din naționala României de U19.

SURSA FOTO: FarulConstanța.com

Urmăriți Impact.ro și pe