Maria Constantin, protagonista unui show TV. Vedeta și-a surprins complet fanii. „Provocarea vieții mele”

Badea Violeta 09.07.2022, 14:39

Maria Constantin renunță pentru moment la proiectele sale muzicale și se concentrează pe emisiunea la care va participa. Vedeta a semnat un contract cu Antena 1. Se pare că producătorii i-au făcut o ofertă avantajoasă, pe care îndrăgita artistă a acceptat-o fără să stea prea mult timp pe gânduri. Frumoasa blondină va participa la un show celebru. Anunțul l-a făcut chiar ea, pe contul personal de Facebook, acolo unde a publicat și prima poză de la filmări.

Maria Constantin a semnat cu Antena 1. La ce emisiune va putea fi văzută cântăreața de muzică de petrecere

Maria Constantin este o cântăreață de muzică de petrecere extrem de îndrăgită și solicitată. Se pare că vedeta traversează o perioadă extrem de bună pe plan profesional, dat fiind că tocmai a semnat un contract cu Antena 1.

Se pare că artista va participa la o emisiune extrem de așteptată de către telespectatori, ce va avea premiera în curând. Este vorba despre „Splash! Vedete la apă”, show în care Maria Constantin va trebui să sară de pe platformele cu înălțimi de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale unui bazin olimpic.

Superba blondină a făcut anunțul pe pagina s-a oficială de Facebook și a distribuit o fotografie, unde le arată fanilor că se antrenează de zor la bazinul olimpic din Bacău ca să poată trece peste probe, fără nici un fel de emoții. Vedeta a mărturisit că „Splash! Vedete la apă” reprezintă provocarea vieții ei.

„Știu că sunt un om puternic dar aici vorbim de cu totul altceva!
Provocarea vieții mele…..”, a scris Maria Constantin pe Facebook.

Maria Constantin
Maria Constantin

Celelalte vedete care au acceptat să-și testeze limitele la „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1

În afară de Maria Constantin, mai sunt și alte nume sonore au acceptat să-și testeze limitele și să încerce să facă performanță în cadrul competiției de la Antena 1.

Până acum, s-a aflat de Bănel Nicoliță, Monica și Ana Odagiu, Nick Casciaro, Nick de la N&D și Irisha. Rămâne de văzut dacă mai sunt și alte vedete pe listă. Momentan, producătorii nu au anunțat când e programată premiera show-ului.

Citește și Cine sunt vedetele din noul sezon „Splash! Vedete la apă” de la Antena 1. Concurenții au început deja antrenamentele!

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...