EXCLUSIV

Motivul pentru care Maria Constantin face nuntă în timpul săptămânii. Vedetele mari care vor fi prezente la eveniment EXCLUSIV

Andreea Archip 01.07.2022, 18:33

Maria Constantin are la activ două mariaje eșuate, dar speră că al treilea va fi de bun augur. Fosta soție a lui Marcel Toader se va căsători anul viitor, întrucât are agenda plină de evenimente și nu își permite să decline ofertele, mai ales după lunga perioadă de pandemie în care nu a avut concerte. “Sunt sănătoasă, fericită, asta e tot ce contează. Da, se aude că bat clopote de nuntă, dar mai este până la anul, noi vrem să facem nunta în cursul săptămânii și atunci mai avem timp, găsim sala liberă, lăutari, de toate”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Maria Constantin îi vrea la nuntă pe Adrian Minune și pe Viorica de la Clejani

Dacă inițial se gândea că marele eveniment va fi unul restrâns, ulterior, Maria și Robert și-au dat seama că au mulți prieteni, așa că nunta va fi mare.

„Nu știu dacă voi cânta neapărat, pentru că am atâția colegi care vor veni să fie alături de mine, încât nu știu dacă o să am timp să cânt la nunta mea. O să chem toți prietenii și cum prietenii sunt mulți…

Ne dorim foarte tare să vină Adrian Minune, care oricum va fi prezent pentru că este și prietenul nostru de familie, îmi doresc să vină Viorica de la Clejani pe care o iubesc, e sufletul meu, mi se pare cea mai tare, o să vină colegi de-ai mei.

Important este că vor fi oameni cu care suntem pe aceeași lungime de undă. La anul va fi nunta, pentru că anul acesta am foarte multe evenimente, încât nici nu știu cum o să le onorez pe toate”, a declarat, în exclusivitate pentru Impact.ro, Maria Constantin.

Nu a existat o cerere în căsătorie

Maria Constantin știe exact cum va arăta rochia de mireasă, dar o va da în lucru în apropierea evenimentului. Artista este mama unui băiețel în vârstă de 13 ani, dar își dorește să devină din nou mamă.

„Ne dorim copii, dar asta când vrea Doamne Doamne, deocamdată, în ultima perioadă, nu le mai poți programa și atunci ce vrea bunul Dumnezeu.

Relația cu fiul meu este una foarte bună, pentru că a mai crescut, ne auzim aproape zilnic la telefon”, ne-a spus ea. După despărțirea de primul soț, băiatul Mariei a rămas în grija tatălui.

Maria Constantin a decis să se căsătorească, fără să existe în prealabil un moment romantic, ca la carte.

„Eu și Robert ne-am cunoscut la un eveniment, ne-am văzut, ne-am plăcut, ne-am luat, cam așa. Suntem împreună de 2 ani și jumătate. Nu a fost și nici nu trebuie să fie o cerere în căsătorie, la noi este relația atât de sudată, încât și dacă m-a cerut și dacă nu m-a cerut, este fix același lucru, pentru că noi tot luați suntem”, a precizat Maria Constantin.

Urmăriți Impact.ro și pe