Ce mai face Angela Similea la 76 de ani. Frumusețea artistei a rămas de neegalat. Foto

Badea Violeta 09.07.2022, 13:23

Angela Similea este de departe una dintre cele mai cunoscute și mai apreciate cântărețe de muzică ușoară de la noi din țară, având în spate o carieră de-a dreptul impresionantă. Aceasta a împlinit sâmbătă, 9 iulie, onorbaila vârstă de 76 de ani, dar nimeni nu i-ar da această vârstă. Artista a rămas la fel de energică, elegantă și încântătoare.

Angela Similea a împlinit 76 de ani. Cum arată acum cântăreața care făcea furori în anii ’70-’80

Angela Similea a împlinit astăz, 9 iulie, vârsta de 76 de ani, dar a rămas la fel de plină de viață și zâmbitoare ca în tinerețe. Îndrăgita cântăreață de muzică ușoară arată la fel de bine și are o siluetă care le-ar face invidioase și pe tinerele de 20 de ani.

Artista nu își arată sub nicio formă vârsta și spune că nu a apelat la tehnici invazive. Totuși, Angela Similea recunoaște că a trecut pe la medicul estetician, pentru mici intervenții cu acid hialuronic.

Cântăreața și-a păstrat eleganța de altădată și are mare grijă de imaginea sa. Angela Similea a mărturisit, la un moment dat, că nu ține diete stricte, dar este atentă la ceea ce mănâncă.

„Chiar dacă frumusețea vine din interior, dragi femei, trebuie să avem grijă de tenul nostru și de pielea noastră încă de tinerețe. Nu țin diete stricte, dar nu am avut vicii niciodată în viața mea.”, declara Angela Similea în urmă cu ceva timp.

Similea
Angela Similea implineste astazi, 9 iulie, 76 de ani

Angela Similea și Florin Piersic s-au iubit în secret

Angela Similea și Florin Piersic au fost colegi pe scenă și între ei s-a înfiripat și o poveste de dragoste, însa niciunul dintre ei nu a confirmat în mod oficial informația până de curând, când celebrul actor a recunoscut totul. Florin Piersic a recunoscut că a trăit o frumoasă poveste de iubire cu Angela Similea, în urmă cu mai mulți ani.

„Cu Angela am fost într-un amor nebun. Luni întregi am plecat cu ea în deplasari și era imposibil să nu avem ceva, mai ales că Similea era foarte frumoasă și dorită de toţi.

La început ne șicanam, apoi am început să ne apropiem din ce în ce mai mult, ne mai și pipăiam, pâna ne-am cuplat de tot. A fost o „lipitură” în toata regula, o poveste de dragoste frumoasă, de care, acum, îmi aduc aminte cu plăcere”, a mărturisit Florin Piersic, potrivit apropotv.ro.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...