Ce a păţit Andreea Mantea după ce a fost oprită de Poliţia Rutieră. Bruneta, surprinsă de acuzaţiile oamenilor legii

Stan Filon 06.07.2022, 11:11

S-a aflat ce a păţit Andreea Mantea după ce a fost oprită de Poliţia Rutieră! Cea care a povestit totul a fost chiar vedeta de televiziune, care a împărtășit fanilor săi din mediul online experiența prin care a trecut recent. Prezentatoarea de televiziune a avut de făcut un drum foarte lung și obositor cu mașina și totul a decurs foarte bine, însă când mai avea două minute până să ajungă acasă, mașina sa a fost trasă pe dreapta.

Ce a păţit Andreea Mantea după ce a fost oprită de Poliţia Rutieră

Frumoasa Andreea Mantea nu mai are nevoie de nicio prezentare. O știe o țară întreagă, după ce a fost gazda multor emisiuni de succes. Este o adevărată apariție și se face remarcată pe unde ar merge. Ei bine, oamenii legii se pare că nu au fost deloc impresionați de popularitatea prezentatoarei de televiziune, atunci când au tras-o pe dreapta.

S-a întâmplat recent, când vedeta mai avea câteva minute până să ajungă acasă. A fost nevoită să facă un drum foarte lung cu mașina. Chiar dacă la volan se afla șoferul ei personal, prezentatoarea a recunoscut că și ea era foarte obosită după ore în șir de drum.

Ce a patit Andreea Mantea dupa ce a fost oprita de Politia Rutiera
Ce a patit Andreea Mantea dupa ce a fost oprita de Politia Rutiera

Oamenii legii au fost de neînduplecat

La fel de obosit era și șoferul, iar oamenii legii au confundat oboseala cu consumul de alcool. Polițiștii de la Rutieră care au tras pe dreapta mașina Andreei Mantea i-au spus șoferul că pare că a consumat foarte mult alcool. Degeaba a încercat șoferul, cât și vedeta de televiziune să le explice că sunt foarte obosiți. Oamenii legii și-au făcut treaba până la capăt și l-au supus pe șofer unui test pentru stabilirea alcoolemiei. Din fericire pentru angajatul Andreei Mantea, rezultatul a fost zero, așa că și-au putut vedea în continuare de drum, fără să primească vreo amendă.

„(…) Și ce credeți? Nu ne-a oprit Poliția ore în șir de condus, nicăieri unde am fost și când am ajuns la noi la intersecție, de mai aveam 2 minute până acasă, hop și ei. (…) I-au zis șoferului că se vede că a consumat mult alcool și că asta le inspiră fața lui. (…) Bineînțeles, rezultatul a fost negativ. (…) Ne-am amuzat foarte tare, așa o să-i zic șoferului meu de acum înainte, gata (….)”, a povestit Andreea Mantea.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...