EXCLUSIV

Minunea din viața Cristinei Cioran. S-a întâmplat chiar inainte de botezul fetiței (Exclusiv)

Stan Filon 14.05.2022, 07:57

Cristina Cioran a fost la un pas să amâne din nou botezul fiicei sale, Ema. Dacă prima dată a fost nevoită să amâne botezul fiicei sale din cauza pandemiei, iată că de data aceasta a avut cu totul alt motiv, după cum a declarat vedeta în exclusivitate pentru Playtech.ro. Ema s-a născut înainte de termen și a stat în spital peste o lună de zile, însă acum este un copil sănătos și cuminte.

Minunea care a avut loc în viața Cristinei Cioran

Actrița Cristina Cioran a acordat recent un interviu în care a a vorbit despre botezul fiicei sale, care se apropie cu pași repezi. Prima dată a fost amânat din cauza pandemiei de coronavirus. Vedeta și partenerul său de viață au închiriat atunci un restaurant întreg pentru petrecerea de după botez, însă din cauza pandemiei au fost nevoiți să amâne totul.

Acum și-au făcut alte planuri, care erau foarte aproape să fie și ele date peste cap. Toată familia s-a îmbolnăvit de o gripă puternică și Cristina Cioran s-a gândit serios să amâne botezul fiicei sale. Toți s-au simțit rău, însă cea mică a fost cel mai grav. Efectiv nu mai putea să respire noaptea. Cristina Cioran a recunoscut că s-a speriat, însă acum spune că toate au trecut, iar fetița este bine-sănătoasă.

Minunea care a avut loc in viata Cristinei Cioran
Minunea care a avut loc in viata Cristinei Cioran

Rochii asortate

„Am mari emoții pentru ca abia așteptăm să facem botezul Emei. Locația unde se va desfășura e în București, în centru. Fetița a fost răcită ca și mine și ca și tati. Acum suntem bine. Din fericire”, a declarat aceasta pentru playtech.ro.

Așadar, evenimentul merge mai departe, însă spre deosebire de data trecută, acum Cristina Cioran și iubitul său vor să petreacă doar alături de familie, așa că va fi o petrecere restrânsă. Nașii copilului nu sunt persoane publice, ci prieteni foarte apropiați ai cuplului. Cristina Cioran a mărturisit că va purta la botez o rochie asortată cu rochia fetiței sale.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...