Cum plătește Andreea Esca, de fapt, cu cardul. Un jurat de la Românii au talent a dat-o de gol

Andra Daoud 13.05.2022, 22:06
Cum plătește Andreea Esca, de fapt, cu cardul. Un jurat de la Românii au talent a dat-o de gol

Salariul Andreei Esca a reprezentat subiect de discuții și de speculații în ultimii ani. Deși s-au vehiculat tot felul de sume, salariul pe care îl încasează prezentatoarea principalului jurnal de știri de la Pro TV rămâne o enigmă, chiar și pentru colegii ei. Acest lucru nu îi împiedică însă să facă glume pe seama acestui subiect, iar cel mai recent exemplu vine de la un jurat de la Românii au talent.

Ce face Andreea Esca atunci când plătește cu cardul

Banii pe care Andreea Esca îi încasează lunar de la Pro TV reprezintă subiect de glume pentru unii dintre colegii ei. Faptul că prezentatoarea ține atât de secret venitul lunar i-a făcut pe unii să spună că ar câștiga atât de mulți bani, încât nici nu mai știe câți are în conturi.

Mulți au încercat să afle care este salariul ei, de fapt, dar Andreea Esca nu le-a satisfăcut niciodată această curiozitate. A recunoscut însă că, dacă își dorește ceva, nu se uită la bani. Într-un interviu acordat colegilor de la emisiunea La Măruță, Andreea Esca a spus că:

„Dacă îmi place ceva foarte mult, nu are nicio importanță. Mă uit doar așa, ca să mă uit. Oricum o să-l iau. N-am nicio idee cât am dat cel mai mult”.

Discuția a auzit-o, întâmplător, și Andi Moisescu, care trecea pe lângă ea. Juratul de la Românii au talent a simțit nevoia să intervină și a spus că:

„Andreea Esca nu-și cunoaște nici salariul. Ea nu știe, nici cât e salariul și nici cât plătește. Ea plătește cu cardul, dar fără să se uite. Nu îndrăznește. Îi zice: ‘E OK, introduceți PIN-ul’, și tot cu ochii închiși o face.”, a glumit Andi Moisescu.

Cum plateste Andreea Esca, de fapt, cu cardul. Un jurat de la Romanii au talent a dat-o de gol
Andi Moisescu a glumit pe seama salariului Andreei Esca

„Viața nu are sens fără întrebarea asta”

Dacă la început probabil era deranjată să primească atât de des întrebări despre salariu, Andreea Esca s-a obișnuit cu situația și chiar se amuză pe seama acestei curiozități a oamenilor, care a dus la tot felul de speculații. S-a zvonit că știrista ar încasa câteva mii de euro bune pe lună, însă nu a confirmat, nici nu a infirmat acest lucru. Evită de fiecare dată să dea un răspuns și a spus, la un moment dat, că s-ar pierde tot farmecul dacă ar divulga suma exactă.

„Viața nu are sens fără întrebarea asta. Nu pot să vă spun. E ca și cum v-aș spune poanta unui banc, este o legendă. Ce pot să vă spun că este că am salariul pe care angajatorul meu consideră că trebuie să-l am şi bănuiesc că este şi rentabil în economia businessului astfel încât toată lumea să meargă bine”, a afirmat Andreea Esca, în urmă cu ceva timp.

Pe lângă faptul că prezintă zilnic, de luni până vineri, de mai bine de 27 de ani, Știrile Pro TV, Andreea Esca se implică și în alte activități. În urmă cu câțiva ani, a fondat revista Alist Magazine, al cărei redactor-șef este. De asemenea, se implică și în numeroase acțiuni caritabile și este ambasador al Fundației Renașterea.

Urmăriți Impact.ro și pe