Andreea Esca, vacanță de vis alături de soțul său. A încercat produsele actriței sale favorite, pe care vrea să o și întâlnească

Stan Filon 05.05.2022, 23:45
Andreea Esca, vacanță de vis alături de soțul său. A încercat produsele actriței sale favorite, pe care vrea să o și întâlnească

Andreea Esca a primit bilete exact pentru croaziera în care dorea să se înscrie, așa că și-a luat soțul și a plecat pentru a testa cel mai nou vas de croazieră, după cum a declarat chiar ea, în excusivitate pentru EGO.ro. Vedeta Pro TV și Alexandre Eram au plecat în Marea Britanie, pentru a se alătura pasagerilor de pe Celebrity Beyond, considerat cel mai avangardist și mai luxos vas de croazieră din gama sa, mai ales pentru că oferă în zona de SPA programul de wellnesss al actriței Gwyneth Paltrow, pe care prezentatoarea TV o urmărește pe rețelele sociale și pe care speră să o întâlnească curând.

Andreea Esca, vacanță de vis alături de soțul său, Alexandre Eram

Așadar, vedeta tv Andreea Esca a avut parte de câteva zile de vacanță, alături de soțul său. Cei doi au primit invitații la inaugurarea vasului Celebrity Beyond. Plecarea a fost din portul Southampton, Marea Britanie, și a constat într-o croazieră de două nopți pe Canalul Mânecii.

„Ne aflam în mijlocul apei acolo unde îmi place mie cel mai mult. Îmi face mare plăcere să particip la inaugurarea acestui nou vas, despre care auzisem inițial prin faptul că Gwyneth Paltrow urma să dezvolte aici programul de wellness, goop, la care îmi doream să particip. O adevărată mișcare de wellness care pleacă de la ce mâncăm, ce sport facem, ce facem cu mintea noastră, ce creme folosim. Știam că o să existe acest program pe croazierele de pe Mediterană anul acesta, și mă pregăteam să-mi iau bilet. Și întâmplarea a făcut să fiu invitată la inaugurarea oficială a acestui vas, o croazieră de două nopți, pe mare, din Southmptom, Marea Britanie, astfel că am reușit să văd despre ce este vorba și să fiu mai convinsă că fac o alegere foarte bună”, a declarat Andreea Esca pentru EGO.ro.

Andreea Esca, vacanta de vis alaturi de sotul sau, Alexandre Eram
Andreea Esca, vacanta de vis alaturi de sotul sau, Alexandre Eram

Vrea să-și întâlnească actrița favorită

Vasul este un adevărat oraș plutitor, cu nu mai puțin de 32 de restaurante și baruri, cluburi, pisicine, saună, solarium, o sală de spectacole imensă, un club, un Casino, o galerie comercială ce include branduri de fashion, dar și un spa extraordinar. Ei bine, prezentatoarea TV a fost foarte atrasă de spa, unde este pus în practică programul de wellnesss al actriței Gwyneth Paltrow, pe care Esca o urmărește pe rețelele sociale.

„Știam de platforma weel-being Goop, lansată de Gwyneth Paltrow, însă dinaintea croazierei pe care am avut-o pe vasul Celebrity Beyond. Există și un serial pe Netflix despre inițiativa ei. Este o experiență de wellness și well-beind, ce a devenit foarte celebră la nivel internațional, și pe care o poți avea și pe această croazieră. La zona de spa am descoperit produsele de îngrijire lansate de Gwyneth. Cu ocazia asta am testat și cremele ei. Mi-am luat-o pe cea pe care o folosește ea, fiica ei și mama ei. Am mai testat și smoothie-urile speciale după rețeta sa. Am înțeles că, în luna septembrie, actriţa va fi chiar pe vas și va ține un seminar exclusiv pentru pasageri. Sper să reușesc să particip atunci”, a mai declarat Andreea Esca.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...