Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la știrile PRO TV: Locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat

Badea Violeta 08.04.2022, 22:56
Andreea Esca a vorbit despre plecarea de la știrile PRO TV: Locurile nu se dau, se iau, așa încât, e liber pentru orice candidat

Andreea Esca este, fără îndoială, una dintre cele mai cunoscute și apreciate prezentatoare TV din țara noastră. De aproape trei decenii, vedeta se află la pupitrul Știrilor Pro TV, devenind o adevărată emblemă a acestui post de televiziune. Într-un interviu amplu acordat recent, reputata jurnalistă a vorbit despre o potențială retragere din televiziune!

Ce spune Andreea Esca despre o eventuală plecare de la Știrile Pro TV

Andreea Esca, în vârstă de 49 de ani, și-a petrecut mai mult de jumătate de viață la pupitrul Știrilor Pro TV, acolo unde telespectatorii o pot urmări de luni până vineri, de la ora 19:00.

Recent, celebra jurnalistă a vorbit despre plecarea sa de la trustul din Pache Protopopescu. Prezentatoarea a menționat că, atunci când vine vorba de profesia sa, nu există o limită.

„Nu există o anumită limită, dar cred că în fiecare profesie contează anumite date pe care le ai și cred că, indiferent de vârstă, dacă ești o persoană care are un aspect prezentabil, este important în televiziune.

De aceea este televiziune, ca să ne vedem. Și cred că atâta vreme cât poți să îți faci profesia bine și să ai și un aspect plăcut, indiferent de vârstă, poți să mergi mai departe. Nu știu dacă există niște limite, depinde de foarte mulți factori”, a declarat Andreea Esca, citată de EGO.ro.

Andreea Esca, facuta de rusine de un taximetrist. Cati bani i-a lasat pentru o cursa
Andreea Esca

Andreea Esca, despre popularitatea fiicei sale în social media

Andreea Esca a vorbit, de asemenea, și despre cariera fiicei sale. Aşa cum se ştie deja, Alexia este unul dintre cei mai populari influenceri din țara noastră. Jurnalista nu este surprinsă de celebritatea de care se bucură fiica sa, deoarece tânăra a preluat exemplul mamei sale.

„Pentru mine este cumva ceva normal, prin prisma faptului că a fost în familia aceasta în care eu am fost persoană publică, nu a fost ceva nou pentru ea.

Cred că foarte mulți copii care au părinți medici, devin medici, iar foarte mulți copii, care au părinți avocați, devin avocați. Cumva, nu este o surpriză, dar mă bucur că ea face cu plăcere acest lucru, că e fericită. Până la urmă, trebuie să facă ceva ce îi face plăcere”, a mărturisit Andreea Esca pentru aceeași sursă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...