Cum se înțelege Ilie Năstase cu fiicele lui. Fosta soție, Amalia, nu s-a ferit de cuvinte

Badea Violeta 04.05.2022, 16:37

Amalia Năstase și Ilie Năstase au trăit o frumoasă poveste de iubire, care s-a și concretizat cu o nuntă de vis. Cei doi au împreună și două fiice superbe, pe Alessia, în vârstă de 18 ani, și pe Ema, în vârstă de 15 ani. Din păcate, mariajul lor nu a funcționat așa cum sperau, iar în 2010 au ajuns să divorțeze. Acum, fosta parteneră de viață a tenismenului a dezvăluit cum se înțelege fostul număr 1 ATP cu fiicele lui.

Ce relație are Ilie Năstase cu fiicele lui

Amalia Năstase și Ilie Năstase au format un cuplu de invidiat. Cei doi s-au iubit cu patos timp de 14 ani și nimeni nu ar fi anticipat ceea ce avea să urmeze.

Odată cu trecerea timpului, lucrurile nu au mai funcționat între ei și s-a ajuns la separare. Cu toate astea, Amalia Năstase și Ilie Năstase au demonstrat că sunt niște părinți dedicați, astfel că au continuat să își crească fetele împreună.

Recent, femeia care i-a fost aproape fostului lider mondial a dezvăluit, într-un interviu acordat pentru Antena Stars, cum se înțelege Ilie Năstase cu fetele lui.

„Cine nu e cu Ilie în relații bune?! El e un om extraordinar. Iubește fetele, se văd mereu. Le-a făcut cadou două apartamente la mare. Pe el n-ai cum să te superi vreodată. E un tată extraordinar pentru fete, se iubesc foarte mult”, a spus Amalia Năstase la Antena Stars.

Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase. A fost un adevărat Don Juan la viața lui
Câți copii are, de fapt, Ilie Năstase. A fost un adevărat Don Juan la viața lui

Cum l-a cunoscut Amalia pe Ilie Năstase

Invitată în podcastul lui Mihai Petre, Amalia a povestit cum a început poveste de dragoste dintre ea și sportiv. Aceasta a dezvăluit că l-a cunoscut în timpul unui concert al lui Sting.

„În joburile mele din timpul facultății, făceam sampling cu țigări și așa l-am întâlnit pe Ilie. Eram la Sting la concert și eu, cu tupeul meu de Rahova, m-am dus la toată lumea.

El a zis ca nu fumează, dar pentru mine fumează. Și eu i-am zis: ”nu trebuie să fumați, nu fumați, că nu e bine”. El a a cerut numărul meu la cineva de pe acolo și de aici se știe ce a urmat.

A durat doi ani până am fost împreună, dar pentru mine a fost o schimbare majoră.”, a povestit Amalia Năstase în podcastul lui Mihai Petre.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...