Ce e obligată să facă Valentina Pelinel. Soția lui Cristi Borcea a recunoscut. „Mă apucă vinovăția”

Iancu Andreea 01.05.2022, 11:51

Valentina Pelinel este considerată de ani buni una dintre cele mai frumoase românce, fiind apreciată în cariera de fotomodel cu care a debutat. Cu toate acestea, în ultima perioadă, soția lui Cristi Borcea s-a axat pe viața de familie și pe dezvoltarea afacerilor proprii. Totuși, situația sa nu este una ușoară, Valentina Pelinel recunoscând ce e obligată să facă și care este motivul pentru care se simte vinovată.

Valentina Pelinel a recunoscut ce e obligată să facă

Este mamă de trei copii, soție și femeie de afaceri. În mod normal, multe femei o admiră pentru calitățile sale de a gestiona toate acestea, dar și pentru aspectul fizic pe care Valentina Pelinel îl afișează. Soția lui Cristi Borcea se poate lăuda cu o siluetă de invidiat, care însă se întreține cu dificultate, mai cu seamă atunci când mâncarea reprezintă o pasiune.

Valentina Pelinel a recunoscut în cadrul unui interviu în exclusivitate pentru Ego.ro că silueta sa este păstrată cu greu din pricina faptului că este gurmandă. Fostul fotomodel internațional, care la 1,80 metri înălțime afișa un corp de 52 de kilograme, cu timpul, după cele două sarcini, unele date s-au mai schimbat. Valentina a povestit că obișnuiește să țină dietă și face sport, activități pe care le-a reluat după sarcina cu gemenele Rania și Indira, în timpul căreia a luat 30 de kilograme.

„Mă chinui, mă abțin de la mâncare, merg în fiecare zi la sală. Vi se pare corect? Mă mai chinui pentru că îmi place să mănânc. Sunt gurmandă. Vă zic sincer că mai ‘scap’ și eu”, a povestit Valentina Pelinel pentru Ego.ro.

Ce e obligată Valentina Pelinel să facă
Soția lui Cristi Borcea afișează o siluetă de invidiat, chiar și după două sarcini

Pasiunea vinovată a soției lui Cristi Borcea „Mă abțin cu greu”

Și pentru că își dorește să fie la fel de frumoasă ca atunci când defila pe podiumurile de modă, Valentina Pelinel are grijă la alimentație. Totuși, există unele alimente de la care nu se poate abține. Soția lui Cristi Borcea a recunoscut să nu dulciurile sunt principala problemă pentru silueta ei, ci carbohidrații. Valentina se abține cu greu de la merdenele, gogoși și covrigi, produsele de patiserie fiind cele care îi amintesc de copilărie.

„Ai să râzi, dar cel mai greu îmi este să renunț la pâine. La pâine caldă. Îmi aduce aminte de copilărie. Mă abțin cu greu și de la merdenelele alea calde, gogoși, covrigi. Ce mâncam noi când eram mici și plecam de la școală. Poftesc la carbohidrați”, a mai povestit Valentina.

Pentru că perioada în care activa în lumea modei nu a apus de atât de multă vreme, Valentina a rămas cu unele obiceiuri de atunci. Fostul fotomodel internațional acordă atenție kilogramelor sale și pentru a se păstra în formă chiar și după unele excese, compensează prin sport.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...