Cum se descurcă, de fapt, Valentina Pelinel cu copiii lui Cristi Borcea. Ce reguli a impus în familie

Emanuela Pană 21.04.2022, 15:57
Cum se descurcă, de fapt, Valentina Pelinel cu copiii lui Cristi Borcea. Ce reguli a impus în familie

Când copiii își fac apariția într-o familie, de cele mai multe ori, atenția părinților se îndreaptă aproape în totalitate către cei mici. Astfel, adulții aproape că uită unul de altul. Nu este însă cazul Valentinei Pelinel, care are grijă ca relația sa cu celebrul Cristi Borcea nu își piardă din farmec, deși au trei copii de crescut împreună. Cei doi nu concep să nu aibă și un timp al lor. Cum se descurcă fotomodelul cu copiii lui Borcea, afli în continuare.

Cum se descurcă Valentina Pelinel cu copiii lui Borcea

Valentina Pelinel și-a făcut tot mai rar apariția la evenimente mondene în ultimul timp, alegând să se dedice în exclusivitate celor trei copii pe care îi are cu celebrul om de afaceri, Cristi Borcea: Milan și gemenele Rania și Indira, de 6 și respectiv 3 ani.

Deși trăiește probabil cea mai frumoasă perioadă a vieții ei, partenera lui Borcea a mărturisit, într-un interviu pentru EGO.ro, că a învățat că, în grija zilnică pentru copii, nu trebuie să uite de ea și de nevoile ei și ale soțului.

„Foarte sincer îți spun, da, am ajutor. Nu ai cum fără. Am ajutor pentru că, altfel, cum aș putea? Mai vreau și eu să ies din casă, să mă aranjez, să fac sport. La mine nu renunț niciodată. E important să am timpul meu pentru mine, timpul meu doar eu cu soțul meu, la asta nu renunțăm“, a povestit Valentina Pelinel pentru sursa citată.

Întrucât pentru cuplu contează mult și timpul petrecut în doi, Valentina și Cristi Borcea nu merg mereu însoțiți de copii în vacanțe.

„La baie nu închid ușa, poate la cameră. Glumesc. Să știi că sunt destul de cuminți. Nu avem situații din astea în care să ajungem în punctul în care să nu mai vrem să-i auzim. Să știi că este și o chestie de obișnuință la copii, iar ai mei s-au obișnuit.

Știu când e timpul lor să stea cu noi, știu când avem treaba noastră împreună, eu cu soțul meu, sau când plecăm. Mai cârăie ei, ca orice copil, dar i-am obișnuit cu un program“, a mai dezvăluit vedeta.

Citește și: Cum face bani Valentina Pelinel pentru Cristi Borcea. Unde s-a mutat timp de trei luni (Exclusiv)

„I-am învățat să nu îi luăm mereu cu noi în vacanțe“

Blondina a mai povestit că ea și soțul ei se simt foarte bine în această formulă, astfel că nu au în plan să-și mărească familia.

Valentina Pelinel si Cristi Borcea isi fac mereu timp pentru ei
Valentina Pelinel si Cristi Borcea isi fac mereu timp pentru ei

„I-am învățat să nu îi luăm mereu cu noi în vacanțe. Ne place să-i luăm și pe ei, ne e dor când plecăm fără ei, dar trebuie să avem timp și pentru noi doi. Nu mai vrem alți copii. Cred că suntem bine, zic. Avem destui“, a declarat amuzată soția lui Borcea.

Cuplul petrece Paștele în familie

„Paștele o să-l facem în familie. Nu plecăm nicăieri. Am tot dezbătut dacă să plecăm sau să nu plecăm, după care ne-am dat seama că suntem cu mulți copii mici și asta presupune și multe bagaje, logistică și am zis să stăm acasă“ – Valentina Pelinel.

Urmăriți Impact.ro și pe
Emanuela Pană
Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din cadrul Universității din București, Emanuela Pană s-a alăturat echipei Impact în anul 2020, din dorința de a fi...