Cum a început povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache. „Factură de 400 de euro”

Iancu Andreea 29.04.2022, 19:40

Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt una dintre perechile de vedete extrem de apreciate prin prisma meseriilor lor, dar și pentru relația longevivă pe care o au de peste 26 de ani. Puțini cunosc însă cum a început povestea de iubire dintre ei. Ambii fiind celebrități, au trecut nu doar prin momente frumoase, ci și prin dificultăți, care însă le-au consolidat legătura. Pe vremea când erau abia la primele schimburi de idei, povestea lor de dragoste a fost marcată de o factură de 400 de euro.

Detalii despre începutul relației de iubire dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache

Ea este un om de televiziune cu o carieră impresionantă, în timp ce el este un etern îndrăgostit de muzică și frumos. Împreună formează însă unul dintre cele mai longevive cupluri din România, în ciuda problemelor cu care s-au confruntat de-a lungul celor 26 de ani al existenței lor de iubiți. Prezentatoarea „Destine ca-n filme”, emisiune difuzată la TVR 2, a povestit despre momentele grele din relația cu Adrian Enache, dar și despre începuturile lor. Povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache ascunde situații nebănuite. 

Relația dintre cele două vedete a fost una care a atras numeroase critici de-a lungul anilor, însă a reușit să răzbească. Pentru Iuliana și Adrian a fost dragoste la prima vedere, iar această sclipire inițială continuă și astăzi. Chiar dacă se cunoșteau din cadrul aparițiilor TV, între ei a existat un declic atunci când s-au cunoscut pentru prima oară.

„Pentru noi a fost dragoste la prima vedere, cumva combinată cu dragostea la televizor, adică ne cunoșteam unul pe celălalt din aparițiile TV, dar atunci când ne-am văzut a fost, așa, ca o scânteie. Eu îl văzusem în imitațiile pe care el le realizase la postul Tele7 ABC. Iar el mă văzuse pe post de crainică de foarte multe ori”, a declarat Iuliana Marciuc pentru Ego.ro.

Cum a început povestea de dragoste dintre Iuliana Marciuc și Adrian Enache
Iuliana și Adrian formează un cuplu de mai bine de 26 de ani

„Plăteam câte 300-400 de euro pe lună”

Prezentatoarea de la TVR 2 a recunoscut că și-a asumat postura de iubită a unui artist, știind din prima clipă că va trebui să facă față turneelor și deplasărilor partenerului. Totuși, pentru că nici pe atunci distanța nu era o problemă majoră, cei doi îndrăgostiți obișnuiau să vorbească des la telefon. Acesta este și motivul pentru care Adrian și Iuliana primeau la final de lună facturi colosale.

„Îmi amintesc despre acele perioade în care vorbeam foarte des la telefon și facturile costau foarte mult. Îmi amintesc că plăteam și câte 300-400 de euro pe lună. Ce bine că nu mai sunt astfel de facturi”, a mai precizat prezentatoarea TV pentru sursa citată.

Astăzi sunt de nedespărțit

Dacă în trecut sufereau din pricina distanței, în prezent, Iuliana Marciuc și Adrian Enache sunt greu de despărțit. Ei petrec foarte mult timp împreună, iar prezentatoarea chiar își oferă suportul pentru partenerul său, în proiectele pe care acesta le dezvoltă. Recent, unul dintre acestea este un podcast, la care inclusiv Iuliana a pus umărul.

„Faptul că suntem în același domeniu cred că ne ajută foarte mult. Ne încurajăm unul pe celălalt, ne respectăm unul pe celălalt și fiecare dintre noi iubește ceea ce face, iar celălalt înțelege acest lucru. Cred că asta este foarte important. Când am primit, de la Silviu Radu, prietenul nostru regizor, (el a regizat și cel mai recent videoclip al lui Adrian ‘Viața din vis’ în care a filmat alături de David), propunerea să realizez un podcast pentru Adrian, nu m-am gândit de două ori. Am zis de la început DA și uite că se împlinește un an de când, împreună, lucrăm la acest podcast și mă bucur foarte mult că lumea a putut să vadă și un altfel de Adrian. Ca să înțelegeți de ce spun asta, vă puteți uita la podcastul unde sunt postate premiere, din două în două săptămâni, pe canalul lui de YouTube”, ne-a mai declarat prezentatoarea emisiunii „Destine ca-n filme”, difuzată de TVR2.

Adriana Enache și Iuliana Marciuc formează o pereche începând cu anii ’90, însă cei doi s-au logodit în 2010, pe data de 6 iulie. Ei au împreună un fiu, pe nume David. Anterior, prezentatoarea TV a fost căsătorită cu Remus Posea, de care a divorțat în 2002. De asemenea, artistul a avut un mariaj cu Corina Enache, de care a divorțat în 2009, și alături de care are o fiică, pe Diana.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...