Cine este Paula Badosa, adversara Simonei Halep de la Madrid. Are o legătură specială cu Rafael Nadal și este iubita unui bărbat „foarte râvnit”

Sorin Barbu 29.04.2022, 12:18

Simona Halep – Paula Badosa este considerat cel mai important meci din turul doi al turneului de la Madrid. „Puteau să se întâlnească în finală”, au spus jurnaliștii spanioli. Rivala jucătoarei din România este sportivă cu o ascensiune formidabilă. A câștigat trei turnee WTA și se află pe locul doi în clasamentul mondial.

Simona Halep – Paula Badosa, cel mai important meci din turul doi de la Madrid

Simona Halep și Paula Badosa se vor întâlni pentru prima oară în carieră. Este un vis împlinit pentru sportiva din Spania care spunea acum câteva luni că își dorește foarte tare să o înfrunte pe jucătoarea noastră pentru că o admiră foarte mult. Halep a trecut în primul tur de la Madrid de chinezoaica Shuai Zhang, cu 6-2, 6-3, în vreme ce rivala din turul doi a învins-o pe Veronika Kudermetova cu scorul de 6-3, 6-0.

Paula Badosa este o jucătoare care a progresat foarte mult în ultimul timp. A câștigat trei turnee WTA, la Sydney, Belgrad și Indian Wells, iar acum se află pe locul doi în clasamentul WTA, dar cu toate acestea nu se consideră favorita duelului. S-a amuzat foarte tare când jurnaliștii au întrebat-o de acest subiect la conferința de presă.

„Cu Simona va fi un meci foarte greu, ar putea fi o finală a oricărui turneu. Este o jucătoare care m-a inspirat foarte mult. Voi avea nevoie de ajutorul publicului sâmbătă. Credeți că sunt favorită în acest meci? (n.r. – râde) Pfff, OK”, a spus Badosa.

Jurnaliștii spanioli i-au spus, în urmă cu ceva timp, că este „noua Maria Sharapova”, iar din cauza acestei presiuni a suferit foarte mult și a avut probleme emoționale serioase. A ajutat-o să revină sprijinul familiei, dar admirația pentru Rafael Nadal. A fost cucerită de puterea lui de luptă și i-a lăudat mereu mentalitatea de luptător.

„Rafael Nadal reprezintă un punct de referință pentru mine. Este un muncitor, un luptător și are o mentalitate grozavă. Îl admir din ce în ce mai mult.

În ceea ce privește rezultatele, nu mă voi apropia niciodată de el, dar acum mă aflu și eu printre cele mai bune din lume și pot înțelege presiunea la acest nivel!”, a declarat sportiva din Spania.

Paula Badosa se iubește cu un fotomodel cubanez

Dincolo de terenul de tenis, Paula Badosa adoră imaginea de „noua Sharapova” și face bani mulți din reclame și ședințe foto.

Sportiva de 24 de ani este implicată într-o relație cu un celebru fotomodel cubanez. Juan Betancourt este considerat, de jurnaliștii revistelor „colorate” unul dintre „cei mai râvniți bărbați din lume”, iar fotografiile cu el sunt foarte apreciate. Bărbatul este foarte conștient de succesul său și postează foarte des, pe rețelele sociale, fotografii la bustul gol, dar și alături de iubita lui.

SURDA FOTO: Facebook.

Urmăriți Impact.ro și pe