Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a câștigat meciul de la Madrid. Ce întrebare i-a adresat jucătoarei pe care o antrenează

Sorin Barbu 29.04.2022, 09:28
Patrick Mouratoglou, prima reacție după ce Simona Halep a câștigat meciul de la Madrid. Ce întrebare i-a adresat jucătoarei pe care o antrenează

Echipa Simona Halep – Patrick Mouratoglou și-a început colaborarea cu o victorie. Sportiva din România a câștigat meciul cu Shuai Zhang și s-a calificat în turul doi al turneului de la Madrid. Antrenorul și-a lăudat jucătoarea, dar i-a adresat și o întrebare.

Patrick Mouratoglou, încântat de primul meci cu Simona Halep

Simona Halep a jucat din nou după cinci săptămâni de pauză și a câștigat meciul său de debut de la Mutua Madrid Open. A învins-o în două seturi pe Shuai Zhang, o sportivă din China aflată pe locul 40 WTA. Halep s-a prezentat foarte bine și și-a pus de multe ori adversara în dificultate, iar succesul său nu a fost pus nicio clipă sub semnul întrebării. Scorul a fost 6-2, 6-3.

Pentru jucătoarea din Constanța a fost primul meci sub „bagheta” lui Patrick Mouratoglou, antrenorul care a lucrat zece ani cu Serena Williams. Tehnicianul a fost încântat și și-a „strigat” bucuria pe rețelele sociale. Dar a adresat și o întrebare.

„Primul meci al unei noi colaborări este întotdeauna unul special. Nu puteam cere un debut mai bun. Care ar trebui să fie numele echipei noastre, apropo?”, a scris Mouratoglou pe Twitter.

Simona Halep o va înfrunta în turul doi pe Paula Badosa

Simona Halep va avea o misiune foarte grea în turul următor. Jucătoarea din România o va înfrunta pe Paula Badosa. Reprezentanta gazdelor se află pe locul doi WTA și este o sportivă care traversează o perioadă foarte bună.

„Cu Simona va fi un meci foarte greu, ar putea fi o finală a oricărui turneu. Este o jucătoare care m-a inspirat foarte mult. Voi avea nevoie de ajutorul publicului sâmbătă. Credeți că sunt favorită în acest meci? (n.r. – râde) Pfff, OK”, a spus Badosa.

Simona Halep a câștigat turneul de la Madrid în 2016 și 2017 și a mai jucat două finale, în 2014 și 2019, în timp ce Badosa a ajuns în semifinalele turneului în anul 2021. Prima partida dintre cele două jucătoare este programată sâmbătă.

Urmăriți Impact.ro și pe