Ultima discuție pe care au avut-o Irinel Columbeanu și Monica Gabor. Ce s-a întâmplat între ei la telefon (Exclusiv)

Andra Daoud 18.04.2022, 16:06

O excursie la Paris i-a trezit nostalgii Monicăi Gabor, se pare. Ea și-a sunat fostul soț și au povestit despre perioada petrecută în capitala Franței, în perioada în care formau un cuplu. Irinel Columbeanu a povestit cum a decurs cea mai recentă discuție la telefon cu fosta lui soție. Ce și-au spus cei doi, la ani buni după divorț, și ce invitație i-a făcut omul de afaceri fostei soții.

Ultima discuție pe care au avut-o Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Monica Gabor se află, în aceste zile, la Paris, împreună cu sora sa, Ramona. Fosta doamnă Columbeanu l-a sunat pe cel care i-a fost soț, după cum a povestit chiar el, și au discutat câteva minute bune la telefon. Irinel Columbeanu a declarat, pentru playtech.ro, că nu l-a surprins deloc apelul primit de la fosta soție, dimpotrivă.

Plecau la cumpărături. Nu pot spune că m-a surprins acest telefon, am evocat cu nostalgie timpul petrecut împreună la Paris. Am întrebat-o și dacă mai există filmulețe cu mine pe Igo.live, mi-a zis, așa cum mă așteptam, că nu, dat fiind că a vândut aplicația, așa cum de altfel am povestit și eu în volumul trei al trilogiei, intitulat Chintesența”, a mărturisit Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a discutat și cu fosta lui cumnată, Monica Gabor, după ce nu își mai vorbiseră de cinci ani. Omul de afaceri le-a invitat pe cele două surori Gabor la evenimentul de lansare a celui de-al treilea volum al cărții sale, intitulat „Chintesența”.

Nu mai vorbisem cu Ramona din anul 2017, de când am fost în America. M-a felicitat pentru carte și mi-a urat succes”, a mai spus Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu, santajat de Bogdan Draghici
Irinel Columbeanu și Monica Gabor

„Monica nu m-a invitat”

În timp ce Monica Gabor se află la Paris, fiica ei și a lui Irinel Columbeanu, Irina, a rămas în Statele Unite, la vila din Malibu unde Monica locuiește cu Mr. Pink. Irinel Columbeanu nu își face griji, știind că fiica sa este pe mâini bune acolo. Nu ascunde însă faptul că nu a fost niciodată invitat în casa Monicăi și a lui Mr. Pink și că de fiecare dată când a fost în SUA, a stat la hotel.

(n.r. Irina) e cu Annie (asistenta lui Mr. Pink), cu Anthony (fiul chinezului). Casa din Malibu e mare. Monica nu m-a invitat, nu-mi place să deranjez.”, a mai declarat omul de afaceri.

Irinel Columbeanu și-a lansat anul acesta autobiografia, intitulată „Istoria unui vehement”. Volumul 1, „Ipocrația” și 2, „Apofenia”, au apărut deja, urmând ca volumul al treilea, „Chintesența”, să fie lansat la începutul lunii iunie, în cadrul Salonului Internațional de Carte Bookfest.

 

 

Urmăriți Impact.ro și pe