Motivul pentru care soția și fiicele lui Ștefan Stan pleacă din România. Explicația dureroasă a artistului

Iancu Andreea 29.03.2022, 17:24

Ștefan Stan a devenit celebru după ce a câștigat primul sezon al emisiunii „Vocea României”. Ulterior, el a devenit una dintre vedetele autohtone, remarcându-se prin talentul său muzical, dar și datorită legăturii sale cu Andreea Mantea. La ani buni de la despărțirea de frumoasa brunetă, artistul are o familie frumoasă, trăind o poveste de iubire cu soția sa, Simona. Cuplul extrem de sudat a luat însă o decizie grea. Soția și fiicele lui Ștefan Stan pleacă din România, iar vedeta dezvăluie care este motivul schimbării.

Ștefan Stan, despre motivul pentru care soția și fiicele sale pleacă din România

Cântărețul este în culmea fericirii după ce și-a creștinat recent cea de-a doua fiică, pe Mira. Copila a fost creștinată la Parohia Romano-catolică „Adormirea Maicii Domnului”, la fel ca Elif, fiica cea mare a familiei artistului. Dincolo de bucuria evenimentului, Ștefan Stan a dezvăluit că are planuri importante de viitor, care implică o schimbare pentru el, soția și fiicele sale.

Simona, soția lui Ștefan Stan, va pleca împreună cu fiicele cuplului în afara României, după o decizie pe care cei doi au luat-o și care a fost împărtășită în cadrul unui interviu exclusiv pentru Ego.ro. Artistul a povestit că există o schimbare majoră pe care el și partenera sa și-o asumă, dar pe care au stabilit-o pentru viitorul familiei lor. Ștefan Stan a povestit că va face naveta între România și viitoarea locație în care vor trăi fetele lui.

„După cum spuneam, urmează o perioadă destul de dificilă în viața noastră, așa că toată asta cu ‘tot timpul meu liber’ o să intervină de săptămâna viitoare pentru că fetele vor pleca de lângă mine definitiv și o să fac eu naveta între locul unde se vor duce ele și acasă. Nu știe nimeni, este o nouă schimbare majoră, deloc fericită.

Totuși, pentru viitorul lor, consider că România nu este ceea ce trebuie. Suntem foarte uniți, putem lua decizii de genul acesta. Indiferent de cât de grea ar fi distanța între noi doi (n.r. el și soția sa), consider că, la urma urmei, există avioane, mă urc într-un avion, merg la ele, stau 3-4 zile, mă întorc înapoi și îmi fac treburile”, a povestit Ștefan Stan pentru Ego.ro.

Motivul pentru care soția și fiicele lui Ștefan Stan pleacă din România
Ștefan Stan și soția sa, Simona

Secretul căsniciei fericite alături de soția sa: „Nimeni nu trebuie să facă niciun compromis”

Mama fetițelor lui Ștefan Stan pare să îl fi cucerit pe artist, care recunoaște că are o legătură specială cu soția sa Simona. În ciuda faptului că ultimii ani au pus o presiune uriașă asupra relațiilor, artistul și aleasa inimii sale au o legătură aparte. Ștefan Stan are numai cuvinte frumoase la adresa relației sale cu Simona, despre care spune că este bazată pe respect și încredere.

„Respect și încredere. Nimeni nu trebuie să facă niciun compromis față de persoana de lângă el, trebuie, pur și simplu, să fie acceptat așa cum este. Tu trebuie să îți accepți soțul așa cum este, fără să îi impui sau să îl forțezi să se schimbe anumite lucruri. Și viceversa. Multe cupluri se destramă tocmai din cauza faptului că există gelozia, aceasta fiind dovada supremă a lipsei de iubire. Dragostea reprezintă respect și încredere”, a explicat Ștefan Stan pentru sursa citată.

Artistul este un soț și un tată devotat pentru micuțele sale Mira și Elif, pentru care reușește să facă multe sacrificii. Ștefan Stan și soția sa Simona sunt căsătoriți din noiembrie 2019.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...