VIDEO EXCLUSIV

Cum ne facem bine în pandemie? Cât de tare ne afectează munca de acasă și restricțiile

Gabriela del Pupo 29.01.2022, 14:02
Cum ne facem bine în pandemie? Cât de tare ne afectează munca de acasă și restricțiile

La interviurile impact.ro vă prezentăm repercusiunile a doi ani de pandemie. Relații în 6, copii transsexuali seduși în timpul școlii online, creșterea ratei divorțurilor de 8 ori. Toate aceste lucruri sunt realități, din păcate valul 5 este abia la început și nu va fi ultimul, din ceea ce preconizează specialiștii.

Psihologul Radu Leca a explicat care sunt mecanismele prin care agenții externi acționează pentru a ne determina să ne pierdem răbdarea față de soț/soție sau pentru a îi determina pe copii noștri să creadă că sunt transsexuali.

Am vorbit și despre munca de acasă în condițiile în care o familie cu venituri medii are 2-3 camere disponibile pentru 4-5 persoane care trebuie să facă școală online sau să muncească de acasă.

Amanții și amantele au devenit un adevărat diamant în perioada relaxărilor și multe căsnicii s-au destrămat pentru că viața în același perimetru este de nesuportat pentru unii. Este aceasta esența naturii umane sau am învățat o lecție din pandemie?

Vedeți în interviul de mai jos soluțiile la această dilemă.

Urmăriți Impact.ro și pe
Gabriela del Pupo
Pentru Gabriela del Pupo presa nu a fost prima alegere. Absolventă a Universității "Babeș-Bolyai" din Cluj, a lucrat mai bine de 10 ani în domeniul artelor spectacolului. Pasiunea pentru știri...