Emisiunea la care Mihai Petre și Elwira vor apărea din nou împreună. Vor avea un altfel de rol

Badea Violeta 23.02.2022, 17:14

Mihai Petre și Elwira sunt căsătoriți de mai bine de un deceniu și au împreună două fetițe minunate. Cei doi formează un cuplu extrem de unit, lucru care s-a putut observa și la Asia Express. Mihai Petre și Elwira au câștigat sezonul 4 al competiției de la Antena 1, iar acum se pregătesc să apară într-o altă emisiune. Iată în ce proiect sunt implicați soții Petre!

Mihai Petre și Elwira, un nou proiect după Asia Express

Mihai și Elwira Petre, dansatoare de origini poloneze, s-au cunoscut și s-au îndrăgostit pe ringul de dans. După ce au devenit parteneri de scenă, ei au cunoscut succesul împreună, fiind finaliști la Cupa Mondială și finaliști în Cupa Europeană de Dans.

De asemenea, Mihai Petre și Elwira sunt prima pereche de dansatori din România care a obținut un loc în primele 50 la nivel global în IDSF World Ranking List. Pe lângă faptul că fac echipă de dans, cei doi formează și o familie extrem de fericită și unită, demonstrând acest lucru și la Asia Express.

Cei doi au reușit să câștige premiul cel mare al reality-showului de la Antena 1, iar acum se pregătesc să facă parte dintr-un nou proiect. Este vorba despre Dancing on Ice: Vis în doi, emisiune ca va debuta pe data de 5 martie, la Antena 1.

De data aceasta, cei doi nu se vor numără printre concurenți, ci printre jurați. Aceștia vor avea responsabilitatea de a nota corectitudinea executării mișcărilor celor nouă perechi pe gheață. De altfel, Mihai Petre se află deja la al treilea proiect de dans, acesta mai fiind și la Dansez pentru Tine și Dansează printre stele.

„Sunt bucuros să încep un proiect unic in România, care pare imposibil ținând cont de contextul țării noastre. Întotdeauna însă, ceea ce pare imposibil și devine realitate are șanse să fie cu adevărat memorabil. Va fi extrem de dificil și de periculos pentru concurenți.

Spun asta pentru că de când am auzit de proiect îmi imaginez atât accidentări cât și spectacol la superlativ. Sper ca la final să rămânem cu un spectacol de neuitat, fără accidentări. Sunt bucuros și în același timp nerăbdător să mă așez pe unul dintre cele mai bune locuri din platou, să mă bucur de dansul pe gheață, sa rămân gură-cască și să reușesc sa jurizez obiectiv”, a declarat Mihai Petre.

Cei patru jurati de la Dancing on Ice
Cei patru jurati de la Dancing on Ice

Elwira, primele declarații despre noul proiect

Elwira, soția lui Mihai Petre, este una dintre cele mai cunoscute și apreciate practicante de dans sportiv de la noi din țară. Câșigătoarea Asia Express s-a declarat nerăbdătoare să înceapă noul proiect.

„Iubesc dansul și orice formă de mișcare legată de el. Mă bucur să va anunț că împreuna cu Mihai vom face parte din juriul acestui proiect special și foarte dificil.

Pantofii de dans, tocurile, balerinii, adidașii sau patinele îți pot da aripi sau te pot condamna la eșec. Nouă vedete curajoase s-au încălțat în patine, iar eu abia aștept să văd rezultatul final. Va fi palpitant!”, a spus aceasta.

Ceilalți doi jurați ai competiției Dancing on Ice: Vis în doi sunt Simona Pungă și Cornel Gheorghe, iar cele nouă vedete care au acceptat provocarea sunt: Carmen Grebenișan, Cosmin Natanticu, Iulia Albu, Sore, Ruby, Nicolai Tand, Oase, Jean Gavril și Cătălin Cazacu.

Urmăriți Impact.ro și pe
Badea Violeta
  Este redactor Impact.ro, acest site reușind să îi redea satisfacția reală a unei pasiuni și a unui loc de muncă în acealași timp. Violeta a terminat Facultatea de Jurnalism și...