EXCLUSIV

Răsturnare de situație pentru viitorul lui Romică Țociu și Cornel Palade. „Am avut o discuție”. Ce vor să facă cei doi. EXCLUSIV

Alexandru Catalan 15.02.2022, 15:45
Răsturnare de situație pentru viitorul lui Romică Țociu și Cornel Palade. „Am avut o discuție”. Ce vor să facă cei doi. EXCLUSIV

Schimbarea opticii îndrăgiților actori de revistă vine la mai puțin de șase luni după ce Romică Țociu nu mai dădea nicio șansă întoarcerii pe scena celui mai cunoscut teatru de revistă din țară.

Fără pronosticuri

Viața e mereu plină de surprize și ceea ce până mai ieri părea de-a dreptul imposibil devine aproape peste noapte posibil. E și cazul cuplului de actori de divertisment, Romică Țociu și Cornel Palade, care ar putea reveni pe scena Teatrului de revistă „Constantin Tănase”, după o absență semnificativă în timp.

„Da, este foarte posibil să se întâmple asta. Am și avut o întâlnire cu actualul director al teatrului, Vasile Muraru, în care am discutat despre acest subiect. Aș spune că au fost niște discuții frumoase legate de revenirea noastră. În fond, „Constantin Tănase” a fost și a rămas și casa noastră!”, a precizat Romică Țociu pentru impact.ro.

Țociu adaugă însă prevăzător că „nu poate face pronosticuri pe tema revenirii lor, ca timp”.

„Nu aș putea să vă spun când exact ne vom întoarce. Ar putea fi până la Paște, ar putea fi după. În orice caz, există dorință de ambele părți și asta contează cel mai mult. Cred că anul acesta vom fi iar pe scenă, cu spectacole de revistă!”, adaugă Romică Țociu.

El susține că împreună cu partenerul său de-o viață s-a apucat deja de aranjarea unor cuplete noi, fiindcă „vremurile s-au schimbat”: „Avem nevoie de un repertoriu nou! O s-o dăm pe social, că aici apar cele mai actuale subiecte. Unii dintre guvernanți ard gazul de pomană, iar alții ne fură și curentul!”.

„Ce a fost a fost!”

În ceea ce privește conflictul mocnit iscat cu mai bine de un deceniu în urmă între Alexandru Arșinel, fostul director al teatrului, schimbat între timp, și cei doi, Țociu e de părere că „trecutul trebuie uitat”.

„Nu e nimeni bătut în cap în povestea asta să se încăpățâneze să privească spre trecut. Ce a fost a fost! În viață mai există și frecușuri, așa este. Dar Alexandru Arșinel rămâne un mare actor de comedie, iar performanțele sale trebuie recunoscute ca atare, fiindcă a lăsat o amprentă evidentă în breasla noastră!”, a conchis Romică Țociu.

Răsturnare de situație pentru viitorul lui Romică Țociu și Cornel Palade. „Am avut o discuție”. Ce vor să facă cei doi. EXCLUSIV
Cornel Palade si Romică Țociu

Schimbare radicală în șase luni

Schimbarea opticii îndrăgitului actor de revistă vine la mai puțin de șase luni după ce același Romică Țociu nu mai dădea nicio șansă întoarcerii pe scena celui mai cunoscut teatru de revistă din țară.

„Acest capitol e practic încheiat. Și pentru mine, și pentru prietenul meu, Cornel Palade. Nu ne mai întoarcem. Suntem la un alt nivel, și profesional, și financiar, față de ceea ce se întâmplă acum în teatrele românești. Chiar dacă ne-am dori acest lucru, și nu spun că nu ne-am dori în adâncul inimii noastre, nu ar fi posibil așa ceva. Și asta fiindcă dragoste cu sila nu se poate!”, declara în octombrie trecut Romică Țociu pentru impact.ro.

Ce spunea Cornel Palade

La rândul său, Cornel Palade admitea, cu aproape un an în urmă, că despărţirea sa şi a lui Romică Ţociu de teatrul de revistă s-a produs odată cu apariţia , la începutul anilor 2000, a emisiunii „Bingo”, când cei doi erau deja implicaţi din postura de prezentatori ai unor emisiuni cu o mare audienţă la public:

„Totul a pornit de atunci, de când cu povestea cu „Bingo”. Eu şi Romică, ştie o ţară întreagă, prezentam duminica după-amiază o emisiune care prindea foarte bine la public. Ce mai, când era în direct, nu se mai mişcau maşinile pe străzi! Ei bine, Alexandru Arșinel ne-a chemat pe amândoi la el, pe tema asta. Şi ne-a spus că nu e normal să nu jucăm duminica. Am înţeles situaţia şi am propus să jucăm la matinee. Nu s-a dorit asta. Să nu uităm că şi Alexandru Arşinel prezenta o emisiune de tip „Bingo”, cu Horia Brenciu, la televiziunea publică, dar a mea și a lui Țociu a fost mai bună!”

Urmăriți Impact.ro și pe