OFICIAL| Marius Șumudică a fost dat afară de clubul Malatyaspor după doar cinci luni. „Mulțumim pentru munca depusă”

Sorin Barbu 07.02.2022, 12:59

Marius Șumudică și-a încheiat aventura la Malatyaspor! Este vestea dimineții în presa din Turcia, jurnaliștii de la Ajansspor anunțând că antrenorul român a fost dat afară de baskanii clubului după doar cinci luni. Informația a fost confirmată oficială pe pagina de Facebook a clubului.

UPDATE:

Marius Șumudică s-a despărțit de clubul Malatyaspor. Clubul a anunțat oficial această informație care a apărut deja de câteva ore în presa din Turcia.

„Ne-am despărțit de antrenorul Marius Șumudică! Dorim să-i mulțumim pentru munca depusă, alături de staff-ul său și să-i urăm succes în activitatea profesională”, se spune în postarea celor de la Yeni Malatyaspor.

STIREA INIȚIALĂ:

Marius Șumudică a fost dat afară de Malatyaspor

Marius Șumudică nu mai este antrenorul formației Malatyaspor, anunță jurnaliștii de la Ajansspor. Tehnicianul român ar fi fost dat afară din cauza bilanțului dezastruos, doar trei victorii în cele 15 partide din luna octombrie până acum.

Pentru antrenorul român, aceste cinci luni la Malatayaspor au fost foarte agitate. Echipa a ajuns pe ultimul loc, iar Șumudică a dat vina pe faptul că baskanul clubului nu i-a dat bani să aducă jucători. La un moment dat a spus că este decis să plece, dar apoi a revenit și a declarat că vorbele lui au fost scoase din context.

Fanii nu au privit deloc bine toată această situație și au cerut ca antrenorul român să-și facă bagajele.

Acum trei zile, antrenorul român a participat la o conferință de presă, alături de jucători, în care a dezvăluit că nu a încasat niciun ban de patru luni.  L-a atacat pe primarul orașului și l-a ironizat spunând că nu a primit de la el decât o baclava.

„Nu am văzut vreun sprijin concret în afara celui primit din partea conducerii și a Consiliului de Administrație. Au venit o singură dată și ne-au dat o baclava. S-au gândit că totul e în regulă. Am lucrat la Gaziantep, Kayserispor, Rizespor și știu cum trebuie susținută echipa.

În mod normal, un antrenor profesionist trebuie ca mai întâi să vină să verifice condițiile, să știe ce s-a întâmplat la club, cum arată lotul, și abia apoi să accepte contractul. Eu? Am mers direct la Istanbul, pentru că îmi place Turcia. Am venit aici cu ochii închiși. Am semnat, nu mi-a păsat de bani, de nimic. E cea mai mare greșeală a vieții mele. Pentru prima și ultima dată când fac așa ceva!”, spunea Șumudică.

Malatyaspor este a patra echipă din Turcia pe care a antrenat-o Marius Șumudică. Kayserispor, Gaziantep și Rizespor sunt celelalte formații pe care tehnicianul român le-a condus.

Urmăriți Impact.ro și pe