EXCLUSIV

Alina Eremia vrea să devină mamă. Artista, pregătită să renunţe la călătorii şi la silueta de invidiat EXCLUSIV

Denisa Macovei 02.02.2022, 17:35

De mai bine de 6 ani, Alina Eremia și Edi Barbu formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. Cei doi s-au mutat împreună și trăiesc ca o adevărată familie modernă, pe care nu îi leagă un certificat de căsătorie. Artista nu are pe deget inelul de logodnă, însă se gândește din ce în ce mai des la ideea de a mări familia.

Alina Eremia se simte pregătită să devină mamă. Artista și logodnicul ei vor să-și mărească familia

Alina Eremia face parte din generația de artiste care sunt de părere că un copil nu este un impediment în cariera lor și că se pot descurca pe ambele planuri. Pe modelul Antoniei, al lui Nicole Cherry, Karmen sau fiicei lui Florin Salam, care au devenit mame de tinere, Alina Eremia simte că în anul 2022 visul ei se va îndeplini.

Cântăreața le-a povestit prietenelor că este dispusă să renunțe la pasiunea ei pentru călătorii și chiar să pună câteva kilograme în plus, doar să aibă cât mai repede un bebeluș. Ba mai mult, susține că și-a făcut „antrenamentul” cu câinele ei King pe care l-a primit cadou de ziua ei de la Edi Barbu.

Și-ar dori ca primul copil să fie o fetiță

Nu este pentru prima dată când Alina Eremia vorbește despre dorința de a avea un copil, însă de anul trecut, de când a împlinit 28 de ani, dorința s-a accentuat și mai tare. Cântăreața vrea să fie mamă până la vârsta de 30 de ani, deoarece nu și-ar dori să se oprească doar la un singur copil. Nu s-a decis cât de mare va fi familia ei, însă speră din toată inima ca primul să fie o fetiță.

Alina susține că s-ar descurca mai bine cu o fetiță, cu care vrea să aibă o relație deschisă, să fie cele mai bune prietene și cu care să meargă peste tot, chiar și la concerte. Artista o are ca model pe prietena ei bună Sore și fiica ei, Erin, cu care se întâlnește ori de câte ori are puțin timp liber. Alina este „topită” după Erin și de câte ori se văd, cele două sunt partenere de pozne și se distrează copios împreună.

 Alina Eremia se simte pregătită să devină mamă. Artista și logodnicul ei vor să-și mărească familia
Alina Eremia, alături de iubitul său

Speră să nu semene cu ea

Tot ce speră însă Alina Eremia este ca fiica ei să nu-i semene din punct de vedere al năzbâtiilor. În copilărie artista le dădea mari bătăi de cap părinților ei, având o personalitate puternică încă de pe la 5 ani. Aceștia se vedeau deseori în postura de a o pedepsi pentru că fie își tăia singură părul și îl lipea păpușilor, fie îi deranja pe ceilalți copii de la grădiniță pentru că refuza să se culce la prânz și făcea orice pentru a nu sta cuminte. Totuși artista a compensat boacănele cu notele mari, fiind premiantă cu coroniță până în clasa a opta.

„La grădiniță nu dormeam niciodată în pauza aceea de prânz. Mă uitam pe tavan, mă agitam, însă întotdeauna ațipeam fix înainte să vină ai mei să mă ia. Așa că așteptau și câte o oră să mă trezesc”, a povestit amuzată Alina Eremia.

Urmăriți Impact.ro și pe
Denisa Macovei
Am absolvit cursurile Facultății de Jurnalism de la Universitatea Ovidius, Constanța. Am debutat în presa scrisă la Constanța, în 2007, la publicația „Jurnal de Constanța”, apoi la...