Madonna versus Lourdes. Mama şi fiica se întrec în fotografii pe reţelele sociale. Foto de neratat

Ana Anitoiu 30.01.2022, 15:58

Madonna versus Lourdes. Mama în vârstă de 63 de ani şi fiica în vârstă de 25 de ani se întrec în fotografii pe internet și demonstrează că așchia nu sare departe de trunchi. Deși fac parte din generații diferite, cele două au același stil provocator și demonstrează că nu au inhibiții.

Madonna, în imagini incendiare pe internet

Madonna și-a obișnuit fanii din întreaga lume cu stilul ei nonconformist. Recent, vedeta internațională a publicat mai multe fotografii în care apare lângă o mașină de lux, dintre care unele par mai degrabă interzise minorilor.

Într-una dintre aceste imagini, cântăreața și-a ridicat trenciul pe spatele căruia scria „Dumnezeu să o salveze pe regină” și și-a lăsat posteriorul la vedere, în lenjerie intimă și dresuri plasă.

Multă vreme, fanii ei s-au întrebat dacă Madonna și-a făcut implanturi în zona feselor. Cântăreața i-a lăsat astfel pe toți curioșii să tragă concluziile. Zvonurile au apărut la sfârșitul lui 2018, după ce vedeta a cântat cu fiul ei adoptiv, David Banda, în vârstă de 16 ani, într-un bar al comunității LGBT din New York. Numeroși oameni au făcut atunci comentarii cu privire la o schimbare la silueta artistei.

„Nu caut cu disperare aprobarea nimănui”, a răspuns ea atunci, printr-un mesaj pe care l-a publicat pe Instagram, făcând o trimitere către filmul ei din 1985 „Căutând-o cu disperare pe Susan”.

Madonna versus Lourdes. Mama si fiica se intrec în fotografii
Madonna si fiica ei

Lourdes Leon, același stil ca al mamei sale

Fiica Madonnei din relația ei cu actorul cubanez Carlos Leon, Lourdes Maria Ciccone, are același stil ca cel al mamei sale. Cu un chip ce seamănă izbitor cu cel al cântăreței, tânăra de 25 de ani, cunoscută în showbiz cu numele de Lola, este model și pozează adesea provocator.

În câteva imagini recente, fiica Madonnei apare într-o lenjerie roșie a brandului Savage X Fenty, deținut de Rihanna. Ținuta este formată din lenjerie intimă completată de un dres plasă, un chimono transparent și o pereche de pantofi cu toc negri.

Despre mama ei, Lourdes a spus într-un interviu recent că este „obsedată să dețină controlul” și că a simțit nevoia să devină complet independentă de ea imediat ce a absolvit liceul.

„Sigur, am crescut cu mari privilegii. Nu neg acest lucru. Însă, cred că mama mea a i-a observat pe copiii altor celebrități și și-a propus ca ai ei să fie diferiți. În plus, cred că atunci când părinții îți plătesc lucruri, atunci au dreptul să ia hotărâri în numele tău”, a spus Lola.

Ulterior, ea și-ar fi plătit studiile la Universitatea din Michigan, unde Madonna a primit în tinerețe o bursă, la dans. Lola ar fi folosit banii câștigați din activitatea ei de model. Tânăra a studiat dansul, la fel ca vedeta.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...