Noua iubită a lui Pepe, copia Ralucăi Pastramă? Cele două brunete seamănă izbitor

Iancu Andreea 14.06.2021, 12:55

Primele imagini cu noua iubită a lui Pepe dezvăluie faptul că cea alături de care artistul își petrece timpul recent este copia fidelă a Ralucăi Pastramă. Ambele brunete au în comun nu doar doar sentimentele față de cântăreț, ci și aceleași trăsături. Pepe și Yasmine, femeia împreună cu care artistul a fost surprins recent, seamănă izbitor cu fosta soție a latino lover-ului.

Noua iubită a lui Pepe seamănă izbitor cu Raluca Pastramă

După un divorț care a uimit fanii, Pepe și Raluca Pastramă și-au spus adio și își continuă viața, având grijă ca cele două fiice, Maria și Rosa să primească cea mai bună educație. Totuși, pentru că cei doi foști parteneri sunt acum liberi, aceștia se pot bucura și de noi relații. Primul surprins alături de noua iubită a fost chiar Pepe, artistul părând să rămână în aceeași zonă a preferințelor la femei, de vreme ce partenera sa actuală seamănă izbitor cu Raluca, fosta sa soție.

După imaginile recente, în care Pepe și Yasmine, noua sa iubită, se sărutau, artistul fiind surprins chiar în timp ce îi ținea mâna pe picior frumoasei brunete, iar ea îl îmbrățișa călduros, curioșii au realizat cât de mult seamănă partenera lui Pepe cu mama fiicelor artistului. La fel de frumoase, cu un zâmbet cuceritor, înalte, cu părul lung și brunet, Pepe pare să își fi ales noua iubită după modelul fostei partenere. În plus, recent, artistul chiar a recunoscut, în stilul său caracteristic, că are o relație cu bruneta Yasmine.

Noua iubită a lui Pepe seamănă izbitor cu Raluca Pastramă
Imaginile recente cu Pepe și Yasmine

Ce spune artistul despre relația cu Yasmine

Într-o postare pe contul său de Instagram, Pepe s-a filmat în timp ce o avea alături, în dreapta sa, pe frumoasa brunetă. Yasmine a devenit subiect de discuție după ce mai multe imagini cu proaspeții îndrăgostiți au apărut online, astfel că mulți s-au grăbit să afle dacă sunt împreună. Exasperat de telefoane, Pepe a decis să lămurească lucrurile, dar în stilul său caracteristic. Postarea, care ascunde și puțină ironie, lasă să se înțeleagă faptul că artistul și noua sa cucerire petrec timpul împreună, ca un cuplu. În timp ce artistul se preface că nu o cunoaște, el îndreaptă camera telefonului spre Yasmine, care se afla chiar lângă el.

Am tot apărut în presă și am fost sunat de mai mulți jurnaliști, să mă întrebe dacă sunt în relație cu o fată Yasmine. Băi, fraților, nici nu știu cum arată, nu vreau să … chiar nu vreau să vă spun. Pe bune, te duci într-un club, te săruți și tu cu cineva, pac știre. Poate că nu e cazul, oricum sunt liber să fac ce vreau, a declarat Pepe, într-un InstaStory.

Noua iubită a lui Pepe seamănă izbitor cu Raluca Pastramă
Pepe, în compania lui Yasmine, noua sa iubită

Pepe: ”Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte”

Pentru că este un artist căruia îi place să spună lucrurilor pe nume, Pepe nu se sfiește să recunoscă faptul că este deschis la o nouă iubire. Invitat în emisiunea Xtra Night Show, la Antena Stars, Pepe a confirmat că își dorește să se mai însoare, deși la acel moment nu recunoscuse dacă are sau nu o relație. De asemenea, artistul se gândește chiar și la un copil cu viitoarea sa soție.

Normal că-mi doresc să mă căsătoresc din nou cu acte. Dacă aș avea o relație, care este extrem de posibilă, până la urmă, poate mai urmează încă un copil, nu ai de unde să știi… Dar ce facem, mă? Ne castrăm? Ne eutanasiem? Dacă așa vrea Dumnezeu! Dar de ce? Dar de ce privezi următoarea iubită, următoarea relație de frumusețea de a avea un copil? Adică eu am deja doi! Ar fi super egoist din partea mea! De ce să nu oferi șansa fiecărei femei din viața ta? Te plimb, te respect, îți fac copii, dar fii cuminte! Fii cuminte și iubește-mă, a declarat Pepe la Xtra Night Show, de la Antena Stars.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...