Madonna, în ipostaze șocante. Ce a putut să facă în direct. Prezentatorul a rămas uimit VIDEO

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 09.10.2021, 08:49

Madonna, una dintre cele mai cunoscute cântărețe din lume, a apărut recent în ipostaze șocante, în timp ce se afla în direct la un show celebru de televiziune din Statele Unite ale Americii. În ediția de joi a emisiunii „Tonight show”, prezentată de celebrul moderator Jimmy Fallon, Madonna a trecut peste faptul că se afla în direct și a făcut un gest neașteptat, care l-a luat prin surprindere inclusiv pe prezentator. Jimmy Fallon a rămas uimit.

Madonna, protagonista unor ipostaze șocante. Cum a apărut vedeta în direct

Considerată una dintre cele mai dezinvolte și nonconformiste cântărețe din America, Madonna, în vârstă de 63 de ani, afișează un trup fără cusur. Disciplinată și ajutată pe alocuri de tratamentele și tehnicile actuale de înfrumusețare, vedeta pare că a rămas la fel de tânără ca atunci când a apărut pentru prima oară pe scenă. Se pare că aspectul său fizic de admirat este păstrat astfel și datorită spiritului său tânăr. Lipsită de inhibiții, Madonna a fost recent protagonista unor ipostaze șocante, în direct, în cadrul unei emisiuni de succes din SUA.

Cântăreața a fost invitată joi seara în emisiunea „Tonight Show”, moderată de Jimmy Fallon. Dincolo de subiectul principal, lansarea unui film concert intitulat Madame X, Madonna a renunțat la decență și, potrivit dailymail.co.uk, și-a ridicat fusta în fața camerei, dezvăluindu-și lenjeria intimă, spre disperarea prezentatorului. Înainte de acest moment, cântăreața s-a lungit pe biroul lui Fallon, care încerca să o acopere cu sacoul său, după ce Madonna a ales să facă acest gest în timpul conversației lor. Cei doi tocmai vorbeau despre scriitorul James Baldwin, care o inspiră pe vedetă, când Madonna s-a urcat pe birou.

A fost o sursă minunată de inspirație pentru show-ul meu, iar un lucru pe care îl spun mereu, citându-l pe el, este faptul că artiștii sunt printre noi pentru a ne tulbura pacea, spunea Madonna înainte de ipostaza uimitoare.

Madonna, în ipostaze șocante, în direct
Artista a făcut un gest neașteptat în emisiunea lui Jimmy Fallon

Vedeta nu s-a sfiit să își arate lenjeria intimă

După discuția serioasă despre noul său proiect, Madame X, în care vedeta surprinde mai multe momente de succes din trecutul său artistic îmbinate cu unele actuale, Madonna și-a uimit interlocutorul cu gestul său. Inițial, vedeta s-a întins senzual pe biroul prezentatorului, în ciuda faptului că purta o rochie neagră extrem de scurtă. În încercarea de a masca goliciunea cântăreței, Jimmy a făcut un gest rapid și a acoperit-o cu propriul sacou. Dezinvoltă și fără inhibiții, Madonna a coborât într-un final și, înainte de a se așeza pe canapea, a făcut un gest neașteptat către cameră, ridicându-și rochia și afirmând totodată că nu se vede nimic.

Așa că sper că ți-am tulburat pacea atât ție în această după-amiaza, cât și celor care îmi urmăresc show-ul. Într-un mod plăcut, bineînțeles. Viața nu este despre a intervieva pisicuțe. Nu vrei să vorbești cu un adult? Hai să avem o conversație de adulți, a mai spus Madonna.

Gabriela Cristea se poate considera o norocoasă
Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...