Elena Ionescu a spus ce face de arată atât de bine, chiar dacă mănâncă slănină. „Sunt foarte pofticioasă”

Stan Filon 21.01.2022, 15:40

Elena Ionescu, în vârstă de 33 de ani, este o prezență foarte obișnuită în showbizz-ul românesc. Fosta solistă a trupei Mandinga reușește să se facă remarcată pe unde ar merge, deoarece arată foarte bine, chiar dacă este mama unui băiețel. Maternitatea nu a schimbat-o deloc pe Elena Ionescu, însă recunoaște că face și multă mișcare pentru a arăta atât de bine. Chiar dacă nimeni nu credea, vedeta este fanul unor alimente de care mai toate divele fug!

Elena Ionescu a spus exact ce face de arată atât de bine

Cântăreața Elena Ionescu este un nume foarte cunoscut în showbizz-ul din România, încă de la 18 ani, de când a început să cânte cu Mandinga. Arată de fiecare dată impecabil, însă a recunoscut că muncește mult pentru a se menține așa. face multă mișcare și se abține de la multe plăceri culinare.

„Nu am un regim alimentar strict, dar, de o săptămână, m-am apucat de un program de nutriție, ghidat de un nutriționist. În ultima vreme mă simțeam obosită și am zis să fac o schimbare în viața mea, pe lângă sportul pe care îl fac. M-am apucat de acest program, care chiar funcționează. Nu este un regim strict, dar e pe baza alimentelor care îmi plac, în funcție de numărul de calorii de care organismul meu are nevoie. Nu iau minerale ori vitamine. Dar fac multă mișcare și încerc să am o alimentație cât mai corectă. Nu am probleme cu kilogramele, dar sunt foarte pofticioasă. Lupta mea e să renunț la fast food, pentru că mi-am dat seama că, pe termen lung, nu are un beneficiu asupra organismului. Și mai ales în perioada asta, plină de viruși”, a declarat vedeta pentru redacția.ro.

Elena Ionescu a spus exact ce face de arata atat de bine
Elena Ionescu a spus exact ce face de arata atat de bine

Mănâncă fast food și slănină

Bruneta se declară fană înrăită a mâncărurilor gătite „ca la mama acasă”. Adoră mâncărurile grase, bune, dulciurile, prăjiturile făcute în casă. Pare greu de crezut, dar Elena Ionescu a recunoscut că mânâncă chiar și slănină!

„Îmi place tot ce e bun, tot ce e gras. Dulciurile, prăjiturile, mai ales cele făcute în casă. Cum s-ar zice, n-aș putea să renunț niciodată la mâncarea făcută „ca la mama acasă”. Spre exemplu acum, în drum spre munte, m-am oprit și mi-am cumpărat slană, ceapă, palincă, cașcaval afumat. La produsele românești și tradiționale n-o să renunț niciodată”, a mai recunoscut vedeta care are în palmares un titlu Survivor România.

Elena Ionescu a ajuns în atenția publicului după ce a reușit să fie aleasă solista trupei Mandinga. Se întțmpla în anul 2006, după ce Elna Gheorghe s-a despărțit de trupa respectivă. În 2012, a reprezentat România la Eurovision și a reușit să obțină pentru țara noastră locul 12 în clasamentul final. Bruneta este divorțată și mama lui Razvan-Andrei, în vârstă de numai 4 anișori.

Urmăriți Impact.ro și pe
Stan Filon
Mi-am dorit întotdeauna ca articolele mele să schimbe lucrurile în bine, fie că am scris despre corupția din România  sau am prezentat poveștile de viață ale unor oameni obișnuiți. Îmi...