Carmen Brumă dă lovitura. Cu ce televiziune a semnat iubita lui Mircea Badea

Iancu Andreea, Camelia Moldoveanu 14.01.2022, 11:36

Partenera de viață a lui Mircea Badea a reușit să dea lovitura. Carmen Brumă a dezvăluit că a semnat cu o televiziune importantă, urmând să reapară pe micile ecrane, după o absență considerabilă. Vedeta se alătură unei echipe inedite, în cadrul unei emisiuni speciale, care își propune să acorde o atenție importantă domeniului sănătății.

Carmen Brumă revine în televiziune. Cu cine a semnat iubita lui Mircea Badea

Cunoscută pentru stilul de viață sănătos și tonusul proaspăt pe care și l-a dezvoltat cu ajutorul sportului, Carmen Brumă a fost cooptată într-o emisiune care promovează sănătatea, la o televiziune celebră. Astfel, iubita lui Mircea Badea a recunoscut că a semnat de curând cu postul TV, revenind în fața camerelor de filmare.

Carmen Brumă se alătură echipei MediCOOL, în noul sezon al emisiunii ce urmează să aibă premiera, în curând la Antena 1. Celebra vedetă va prezenta informații esențiale de nutriție, sănătate și stil de viață alături de dr. Mihai Pautov (medic specialist în chirurgie generală la Institutul Clinic Fundeni), şi cu dr. Elena Popa (medic specialist Dermato-Venerologie şi Estetică Medicală).

Carmen Brumă revine în televiziune
Carmen Brumă face parte din echipa emisiunii MediCOOL, de la Antena 1

„Mă bucur că am revenit la Antena 1”

Iubita lui Mircea Badea nu se află la prima colaborare cu Antena 1, postul de televiziune fiind locul în care vedeta s-a lansat ca asistentă TV, chiar în emisiunea partenerului său de viață. Acum, rolul lui Carmen Brumă în cadrul proiectului MediCOOL este acela de autor de programe de slăbit. Vedeta și echipa emisiunii îşi propun să aducă mai aproape oamenii de medici, pentru a putea primi sfaturi de specialitate.

Săptămânal, cei implicați în emisiune, alături de invitați și medici din diferite specializări vor discuta diferite subiecte de interes legate de sănătate. De asemenea, întrebările telespectatorilor își vor găsi răspunsul în cadrul emisiunii MediCOOL.

„Mă bucur că am revenit la Antena 1 într-un proiect care mi se potriveşte foarte bine şi care este în concordanţă cu mesajul meu public şi preocupările mele de ani de zile, adică alimentaţia sănătoasă, echilibrată, sportul şi o stare de sănătate optimă. Sunt încântată de echipa cu care am lucrat, de invitaţii noştri şi sper că telespectatorii Antena 1 vor aprecia această emisiune inedită ca format în peisajul media!”, a declarat Carmen Brumă.

Carmen Brumă, despre perioada sa de început în televiziune

În urmă cu aproximativ două decenii, Carmen Brumă și prietena sa Adina Halas se remarcau la TV, în postura de asistente de televiziune. Cele două se bucurau de un fizic armonios care le recomanda pentru aceste apariții. În mod neașteptat, vedeta făcea parte chiar din echipa actualului său partener de viață, Mircea Badea. Ulterior, Carmen Brumă și Adina Halas au evoluat și s-au bucurat de propria lor emisiune.

„Eu aveam vreo 24 sau 25 de ani. Noi am râs între noi. Am avut multe perioade. În prima etapă eram amândouă modele, în a doua etapă eram asistente la TV, apoi eram colaboratoare la emisiune. Pe noi, toată lumea ne lua împreună pentru că aveam aceeași înălțime, eu brunetă, ea blondă și cumva ei considerau că dăm bine în aceeași poză, în același cadru. (…) În perioada în care făceam matinal, am făcut vreo trei sau patru ani matinal, atunci se întâmpla să râdem și noi, iar una dintre noi trebuia să iasă din emisiune.”, a declarat Carmen Brumă la Teo Show.

Ultimii ani au reprezentat însă pentru Carmen Brumă dezvoltarea propriei sale afaceri. Dincolo de viața de familie și de creșterea micuțului Vlad, fiul său și al lui Mircea Badea, vedeta a creat mai multe programe de slăbit, încurajând persoanele care își doresc să slăbească și nu numai să aibă un stil de viață sănătos.

Urmăriți Impact.ro și pe
Iancu Andreea
Redactor online din 2013 și absolventă a UNIBUC, Facultatea de Litere, Specializarea Studii Europene. De asemenea, absolventă a cursurilor de Master din cadrul SNSPA, Facultatea de Comunicare și...