Cum s-au cunoscut, de fapt, Mircea Badea și Carmen Brumă. Un prezentator TV i-a adus împreună

Nicu Stan 13.01.2022, 19:55
Cum s-au cunoscut, de fapt, Mircea Badea și Carmen Brumă. Un prezentator TV i-a adus împreună

S-a aflat cum s-au cunoscut, de fapt, Mircea Badea și Carmen Brumă. Un prezentator TV i-a adus împreună. Carmen Brumă și Mircea Badea formează un cuplu de mai bine de 20 de ani, însă își țin relația, atât cât pot, departe de lumina reflectoarelor. De asemenea, cei doi au împreună un băiețel.

Cum s-a îndrăgostit Mircea Badea de Carmen Brumă. A durat un an

Chiar dacă formează un cuplu încă din anul 2000, Carmen Brumă și Mircea Badea s-au afișat pentru prima oară împreună abia după 8 ani, de unde se poate înțelege că vor să își țină viața personală departe de ochii lumii.

Cei doi oameni de televiziune au împreună și un băiețel în vârstă de 7 ani, însă nu au ajuns până acum în fața altarului. De asemenea, Carmen Brumă a dezvăluit care este, în opinia ei, secretul pentru o căsătorie durabilă, care să reziste în timp.

Mircea Badea si Carmen Bruma au impreuna un baietel
Mircea Badea si Carmen Bruma au impreuna un baietel

Cum își menține Carmen Brumă căsnicia

„E un subiect care nu mă interesează foarte tare. Cred că depinde ce înțelege cineva prin infidelitate. Eu nu am pus niciodată mâna pe telefonul lui, adică pun mâna în sensul că-mi zice -dă-mi și mie repede telefonul, dar eu nu am răspuns niciodată la telefonul lui fără să mă roage el.

Cum să am parolele de la contul lui? Niciodată nu-l sun să-l întreb Bună, unde ești?. Nu există așa ceva. Ăsta este unul dintre elementele unei relații de lungă durată. Să-i dai celuilalt spațiu, să-l lași să respire”, spunea Carmen Brumă pentru Antena Stars.

Cine le-a făcut cunoștință

De fapt, Mircea Badea și Carmen Bruma s-au cunoscut în 1998, iar cel care le-a făcut cunoștință a fost chiar actorul Mihai Mitoșeru. De asemenea, în anul 1999, Mircea Badea și Carmen Brumă au devenit colegi de muncă.

Carmen Brumă era asistenta lui Mircea Badea și a prietenului lui de la acea vreme Oreste Teodorescu, la emisiunea “Noaptea târziu”.

Relația celor doi a început la doi ani de când s-au cunoscut

Relația lor de dragoste a început în anul 2000, dar au recunoscut că formează un cuplu după mai mulți ani, când au fost surprinși plimbându-se de mână pe plajă.

Carmen Brumă, printre puținele lucruri pe care le-a mai spus vizavi de familie, a dezvăluit ce fel de mamă este.

Cum este Carmen Brumă ca mamă

„Am fost foarte paranoică, între timp m-am mai tratat, m-am mai relaxat puțin. Am avut momente în care eram excesiv de îngrijorată, dar, așa cum ziceam, sunt sub tratament. Mie mi s-a reactivat panica pe care am avut-o când el era foarte mic. Prima dată când a avut febră mai aveam puțin și aveam atac de panică, ziceam că e sfârșitul lumii, și prima dată când s-a îmbolnăvit așa, mai serios.

Dar acum mi-am readus aminte de ce simțeam atunci pentru că ne pregătim de școală. Am simțit că pleacă în armată, că pleacă copilul de acasă”, spunea Carmen Brumă despre fiul ei când a început școala.

Urmăriți Impact.ro și pe