Dani Oțil l-a dat de gol pe Răzvan Simion, în direct, fără milă. „Aveau unele muncitoare în construcții pozele tale”

Andra Daoud 12.01.2022, 08:49

Preocuparea lui Răzvan Simion pentru aspectul fizic l-a făcut pe colegul de platou să glumească pe seama lui. În timpul unui material dedicat îngrijirii tenului, Dani Oțil nu s-a putut abține și a făcut unele dezvăluiri despre colegul de matinal. Nu l-a „iertat” nici pe Nicolai Tand, cel  care gătește în emisiune. Ce a spus Dani despre cei doi colegi de platou și despre admiratoarele acestora.

Dani Oțil l-a dat de gol pe Răzvan Simion, în direct

Dani Oțil a făcut o dezvăluire interesantă în ediția de marți a emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. În timp ce Răzvan discuta cu specialistul în beauty invitat în emisiune, colegul lui l-a dat de gol cu privire la o preocupare bizară. Potrivit lui Dani, Răzvan acordă o atenție deosebită burețeilor de machiaj, accesorii nelipsite din orice rutină de înfrumusețare.

La Milano, am intrat în cabina de probe și a trecut pe lângă mine un model mișto, dar avea niste calcâie… El a fost într-un loc cu niște doamne proprietare de bărci Riva. Dar el nu s-a uitat la poșetele lor, la inelele lor, s-a uitat la burețeii lor (n.r. bureții de machiaj).” a spus Dani, în direct.

„Aveau unele muncitoare în construcții pozele tale”

Dani nu l-a luat în colimator doar pe co-prezentatorul lui, ci și pe Nicolai Tand, care gătește în emisiune câteva zile pe săptămână. Dani Oțil a vorbit despre admiratoarele celor doi, considerați unii dintre cei mai atrăgători bărbați din România.

„Pentru astea de v-ați perpelit pentru cei mai sexi bărbați din România: Răzvan și Tand. O parte dintre femeile din țară salivau când îi vedeau pe ăștia. Aveau unele muncitoare în construcții pozele voastre în vestiar, și-au lăsat soții și copiii pentru voi”, a mai ținut să menționeze, ironic, Dani Oțil.

Dani Oțil l-a dat de gol pe Răzvan Simion, în direct, fără milă. „Aveau unele muncitoare în construcții pozele tale
Dani Oțil l-a dat de gol pe Răzvan Simion, în direct, fără milă. „Aveau unele muncitoare în construcții pozele tale”

Tot în emisiunea de marți, Dani a vorbit și despre șocul pe care l-a avut când a primit factura la curent, în urma scumpirii energiei electrice.

Nu sunt nici bine, nici sănătos, e si vârsta, mă dor toate. Povara o simt cel mai tare în buzunare, ca mi-a venit factura la curent… M-am uitat ieri în extrasul de contact, că se plătește automat, să văd ultimele facturi. De ieri umblu ca tata prin casă și sting toate luminile. Mai aprind câte o lanternă, seara, să nu zică vecinii ca am murit.

Beculețele de afară sunt stinse toate. Am făcut consiliu de familie: am vorbit cu cel mic, am vorbit și cu soția, i-am zis gata cu Netflix, nu facem din noapte zi. I-am mutat și masa de machiaj la lumină, ca să beneficieze de lumina naturală. Nu a venit încă factura la gaze. În orice caz, am luat masuri de precauție.”, a mărturisit Dani Oțil.

Dani Oțil și soția lui, Gabriela, au devenit anul trecut părinții unui băiețel pe care l-au botezat Luca Tiago.

Urmăriți Impact.ro și pe