FOTO EXCLUSIV

Cum arată Ilie Năstase după ce a avut COVID. Toată lumea a întors capul. Imaginile astea spun multe FOTO EXCLUSIV

Nicu Stan 05.01.2022, 14:35

Cum arată Ilie Năstase după ce a avut COVID. Toată lumea a întors capul. Paparazzi Impact l-au surprins pe fostul marele sportiv după ce s-a vindecat de coronavirus. Astfel se poate vedea că Ilie Nastase s-a transformat în bine după ce a scăpat de virusul ucigaș și pare într-o mare formă. Semn că se simte bine și are chef de viață, fostul numărul 1 ATP se uită după femei frumoase în timp ce se află la volan.

Ilie Năstase, într-o formă de invidiat, după ce s-a vindecat de Coronavirus

Ilie Năstase s-a vindecat de COVID-19 și, culmea, arată mai bine ca înainte. Paparazii Impact l-au surprins pe marele sportiv prin București, la volanul mașinii sale, în timp ce se îndrepta către cafeneaua unui bun prieten de-al său.

Astfel, fostul tenismen este într-o formă de zile mari. A profitat de zilele însorite și a ieșit prin oraș pentru a se vedea cu apropiații. Toți cei care au avut norocul să îl întâlnească au întors capul după el, sesizând probabil cât de bine  arată Ilie Năstase, chiar dacă s-a confruntat cu o situație mai puțin plăcută, în luna decembrie, atunci când a fost depistat pozitiv cu Coronavirus.

Ilie Nastase arata mai bine ca inainte de covid
Ilie Nastase arata mai bine ca inainte de covid

Ilie Năstase, în formă de zile mari după boala adusă de coronavirus

Ilie Năstase a ajuns la cafeneaua bunului său prieten unde s-a putut vedea cât de bine arată și fizic. Concluziile noastre sunt fără echivoc, mai ales că Ilie Năstase a renunțat și la masca de protecție, fiind surprins în aer liber.

Astfel, se poate trage concluzia că Ilie Năstase arată foarte bine după ce a avut COVID. Și că fostul lider mondial din istoria ATP a trecut cu bine peste acest episod neplăcut.

Ce spune Ioana despre soțul ei

Și soția fostului mare sportiv, Ioana Năstase, spune că Ilie Năstase s-a refăcut remarcabil după infectarea cu coronavirus.

„Ilie e mai bine decât înainte! Nu știu ce i-au băgat în spital, ce tratamente i-au făcut, dar e într-o formă de zile mari! Taie și cară lemne toată ziua, pentru că eu sunt cu șemineul. Eu nu concep să nu am șemineu în casă.

Cum se relaxeazaă Ioana Năstase

Îmi place să stau lângă șemineu, să beau un vin fiert și să mă relaxez. În pijamale, evident! Am stat în pijama toată ziua de când suntem aici, de dimineață până seara, am lenevit. Am ieșit și în club puțin”, a spus Ioana Năstase, pentru click.ro.

Și Ilie Năstase a spus că se simte foarte bine: „Mă simt bine! Nu am niciun fel de urmări și nici nu cred că s-a pus vreun moment să am asemenea probleme, fiindcă nu am fost intubat pe termen mediu sau lung. Am mai spus-o, am avut o formă ușoară a bolii și ca atare, plămânii mei sunt în regulă!”.

Urmăriți Impact.ro și pe