Ilie Năstase, conectat la aparate. Cum se simte, de fapt, fostul mare tenismen

Andra Daoud 30.11.2021, 21:11

Ilie Năstase trece prin momente dificile, după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fostul mare tenismen este internat la Institutul Matei Balș, iar soția sa a făcut declarații despre starea lui de sănătate. Partenera de viață a sportivului a precizat că acesta a fost conectat la aparate, însă nu a avut nevoie de oxigen.

Cum se simte Ilie Năstase

Ilie Năstase a ajuns la spital, după ce s-a infectat cu virusul Covid-19. Fostul sportiv de performanță a contactat virusul după ce s-a întors din Turcia, unde a fost alături de soția sa, Ioana. La câteva zile după ce s-a aflat că Ilie Năstase este în spital, soția lui a făcut primele declarații despre starea de sănătate a partenerului său.

Ioana Năstase a precizat că a fost dificil să nu își poată vizita soțul, din cauza restricțiilor, însă a ținut legătura cu medicii care se ocupă de fostul tenismen. După externare, Ilie Năstase ar urma să stea în izolare în unul dintre apartamentele sale de la malul mării.

Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep. A fost foarte dificilă perioada.

Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

Ilie Năstase, conectat la aparate. Cum se simte, de fapt, fostul mare tenismen
Ilie Năstase, conectat la aparate. Cum se simte, de fapt, fostul mare tenismen

Ilie Năstase, din nou pe mâna medicilor

Este pentru a doua oară în ultimele săptămâni când fostul sportiv are nevoie de îngrijiri medicale. În urmă cu ceva timp, Ilie Năstase a ajuns la spital din cauza unor probleme de inimă, în urma scandalului cu Ciprian Marica.

De data aceasta, covid-ul a fost cauza pentru care Ilie Năstase a ajuns din nou să fie internat. La scurt timp după ce a ajuns pe mâinile medicilor, fostul campion a declarat că nu are o formă gravă a virusului și că este vaccinat împotriva Covid-19.

Mă simt bine, nu am nicio problemă. Nu știu cum m-am infectat. Acum mă simt bine pentru că am avut medicație și mă simt bine. Nu am avut febră. Tuse, tuse am avut.

Sunt vaccinat. Uite că nu te ferește de treaba asta. Probabil că dacă nu eram vaccinat aveam o formă mai gravă. Soția mea și-a făcut testul și nu are COVID. Știu că nu am nimic la plămâni și e în regulă. a precizat Ilie Năstase pentru News Hour With CNN

Urmăriți Impact.ro și pe