Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică prima fotografie cu micuţa Lilibet. Imaginea a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute

Ana Anitoiu 23.12.2021, 18:23

Prinţul Harry şi Meghan Markle au făcut publică prima fotografie cu micuţa Lilibet, al cărei nume este porecla din copilărie a Reginei Elisabeta a II-a. Imaginea a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute. În fotografie apare și fiul lor, Archie, în vârstă de doi ani, care seamănă izbitor cu tatăl său.

Cum arată copiii cuplului Prințul Harry şi Meghan Markle

Pe numele ei complet Lilibet „Lili” Diana Mountbatten-Windsor, fetița născută pe 4 iunie a Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, a apărut pentru prima dată într-o fotografie făcută publică de părinții ei. Fetița poate fi văzută veselă, îmbrăcată într-o rochie albă, cu părul ce pare roșcat. Imaginea a a strâns mii de aprecieri în doar câteva minute.

Fotografia este cea pe care Prinţul Harry şi Meghan Markle au publicat-o drept felicitare de Crăciun. Cei doi apar la rândul lor zâmbind larg, împreună cu Archie, așezat în brațele tatălui său. Băiatul, în legătură cu care bunicul lui, prințul Charles, s-ar fi întrebat ce fel de ten va avea, în contextul în care mama ducesei este de culoare, seamănă izbitor cu ducele de Sussex. Deschideți galeria foto de mai sus!

Printul Harry si Meghan Markle, prima fotografie cu micuta Lilibet
Printul Harry si Meghan Markle

Ce au transmis Prințul Harry şi Meghan Markle

Imaginea a fost surprinsă de fotograful Alexi Lubomirski în această vară, la locuința Prințului Harry și a soției sale. Aceeași persoană l-a fotografiat împreună cu Meghan Markle cu ocazia logodnei și a nunții regale.

„Anul acesta, 2021, i-am urat bun venit în lume fiicei noastre, Lilibet. Archie ne-a făcut mamă și tată, iar Lili ne-a făcut o familie. Uitându-ne către 2022, am făcut donații către mai multe organizații care protejează familiile – de la cele care sunt relocate din Afganistan la cele americane care au nevoie de concediu de creștere a copilului plătit”, au transmis Prinţul Harry şi Meghan Markle.

Cei doi soți care s-au distanțat de familia regală britanică și s-au stabilit în Montecito, California, au precizat și căror organizații le-au oferit sprijinul lor. Printre acestea se numără Team Rubicon, Human First Coalition, Humanity Crew, Paid Leave For All, conform huffpost.com.

Fratele Prințului Harry, Prințul William, și soția lui, Kate Middleton, au publicat recent felicitarea lor de Crăciun, făcută în Iordania mai devreme în acest an. Ducii de Cambridge apar în fotografie zâmbind alături de cei trei copii ai lor: Prințul George, în vârstă de opt ani, aflat pe locul al treilea în succesiunea la tronul britanic; Prințesa Charlotte, în vârstă de 6 ani, și Prințul Louis, în vârstă de 3 ani.

La rândul lor, Prințul Charles, care va urma la tronul britanic după mama lui, Regina Elisabeta a II-a, și soția lui, Camilla, ducesa de Cronwall, au publicat o felicitare de Crăciun. În imagine, cei doi apar purtând măști de protecție hipodromul Ascot.

 

Colaj Foto : Narcisa Tomulescu

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...