Când se joacă Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich în turul 2 la WTA Linz. S-a decis ora de start

Andrei Cezar 09.11.2021, 09:41
Când se joacă Simona Halep – Aliaksandra Sasnovich în turul 2 la WTA Linz. S-a decis ora de start

Simona Halep (30 de ani și 22 WTA) o întâlnește marți pe Aliaksandra Sasnovich (27 de ani și 85 WTA) în turul 2 al turneului de la Linz. Organizatorii au decis ora de la care va începe partida. Ultima confruntare dintre cele două sportive a avut loc la Indian Wells, în turul 3, când sportiva din Belarus a eliminat-o pe Halep în două seturi, scor 7-5, 6-4.

Simona Halep și Aliksandra Sasnovich se întâlnesc marți, în turul 2 al turneului de la Linz

Sportiva din Constanța este favorita numărul 2 a competiției. Halep și Sasnovich se vor confrunta în al treilea meci de pe terenul central, care va începe după ora 17.00. Simona Halep a acuzat dureri la spate în timpul turneului de la Cluj-Napoca, ultimul la care a participat înainte de competiția din Austria, însă a ținut să le transmită fanilor că problemele sale nu au fost deloc grave.

Tenismena română va da piept în optimile de finală de la WTA Linz cu Aliksandra Sasnovich, care a trecut, în primul tur, de Fiona Ferro, scor 6-2, 3-6, 6-2. Sportiva din Belarus a învins-o pe Simona Halep în turul al treilea de la Indian Wells, scor 7-5, 6-4. Cele două jucătoare s-au mai întâlnit și la Wimbledon 2019, atunci când Simona a câștigat mult-râvnitul trofeu.

Românca s-a impus în primul tur al turneului de pe iarba londoneză cu scorul de 6-4, 7-5. O revanșă în fața jucătoarei din Belarus ar reprezenta pentru Simona Halep un succes extrem de important, mai ales că în momentul de față se află la distață mare de Top 20 WTA.

Cred că sunt departe de Top 20, nu cred că m-ar ajuta nici măcar titlul de la Linz. Pot spune că nu mă interesează foarte tare clasamentul în momentul de față. Mă interesează să îmi revin la ritmul meu și la nivelul pe care sunt convinsă că îl pot atinge din nou”, a spus Simona Halep, potrivit prosport.ro.

Imediat după confruntarea Halep – Sasnovich este programat meciul Emma Răducanu (Marea Britanie, 20 WTA şi cap de serie 1) – Xinyu Wang (China, 106 WTA), tot din turul doi.

Simona Halep a mers la turneul de la Linz cu trenul

Competiția de la Linz este ultimul turneu WTA la care Simona Halep va participa în cest an. Ea a sosit în orașul austriac cu trenul și a explicat de ce a ales această variantă de transport.

Toată lumea vorbeşte despre asta, dar nu este prima oară când merg cu trenul. Fac lucruri normale şi separ viaţa de jucătoare de viaţa normală.

Sunt o persoană normală şi îmi place să fac lucruri normale. Nu e dificil să iei trenul, mi-a plăcut. Am fost cu echipa. Nu am mers cu un avion privat până acum, mi-e frică şi vreau să rămân o persoană normală”, a spus Simona Halep, într-o conferință de presă, potrivit as.ro.

Simona Halep a ajuns cu avionul la Viena, iar din capitala Austriei a luat trenul până la Linz unde a fost așteptată, pe peron, cu urale și flori.

Urmăriți Impact.ro și pe