Mirela Vaida a pozat în lenjerie intimă. Vedeta, siluetă impecabilă la 39 de ani. Foto

Ana Anitoiu 03.11.2021, 12:45

Mirela Vaida a publicat imagini în care apare în lenjerie intimă din dantelă. Prezentatoarea emisiunii ”Acces Direct” de la Antena 1, care are trei copii, se bucură de o siluetă impecabilă la vârsta de 39 de ani.

Mirela Vaida, în lenjerie intimă

Vedeta a publicat recent fotografii ce i-au fost făcute în urmă cu un an în care apare deghizată în Madonna. Într-una dintre imagini, Mirela Vaida este îmbrăcată în lenjerie intimă din dantelă neagră și cu umerii acoperiți cu o geacă din piele. Vedeta pare că și-a menținut silueta de atunci.

Cu această fotografie, dar și cu alte câteva în care apare ”transformată” în Madonna, Mirela Vaida a stârnit o avalanșă de comentarii pe Instagram. Fanii ei i-au apreciat frumusețea, ba chiar i-au spus că ar putea fi invidiată de cântăreața americană, acum în vârstă de 63 de ani.

”Ar vrea Madonna să fie așa tânără și frumoasă”. ”Ești mai frumoasă ca Maddona”, ”Ești superbă și mult mai frumoasă decât Madonna”, ”Frumusețe și eleganță absolută în același timp” și ”Splendidă ca întotdeauna”, au fost câteva dintre comentarii.

Mirela Vaida a pozat in lenjerie intima. Vedeta, silueta impecabila la 39 de ani. Foto
Mirela Vaida

Mirela Vaida își mai dorește un copil. ”I-am ales numele”

Mirela Vaida este căsătorită din 2009. Împreună cu soțul ei, Alexandru, are trei copii: Carla, Tudor și mezinul Vladimir. Cel mai mare are șase ani și jumătate, iar cel mai mic are doi ani și jumătate.

Deși au o familie numeroasă, Mirela Vaida și soțul ei își doresc un al patrulea copil. Mai exact, o fetiță pentru care au ales și numele. Însă, anul acesta a fost dificil pentru ei, deoarece au stat în casă cu trei copii timp de 8 – 9 luni.

”Ne-am dat seama că nu e tocmai uşor. Avem doar o bonă, care e cu noi de 4-5 ani, şi patru copii mici înseamnă patru destine de care trebuie să te ocupi, înseamnă patru personalităţi, patru griji în plus, pe lângă bucurii, evident.

Dar am zis că anul acesta îl lăsăm pe cel mic să ajungă la grădiniţă şi mai vedem la anul. Lucrurile astea nu se calculează, cum nu i-am calculat nici pe primii trei. Dacă se întâmplă, suntem bucuroşi.”, a spus Mirela Vaida, potrivit okmagazine.ro.

Totodată, Mirela Vaida a dezvăluit că cei trei copii ai ei sunt pregătiți să aibă o soră mai mică. Vedeta a spus că vorbește cu ei tot timpul despre acest lucru, iar ei sunt foarte deschiși. Cei mici îi spun unde va dormi fetița și ce va face, dar prezentatoarea a recunoscut că ea și soțul ei sunt mai puțin pregătiți deocamdată să devină din nou părinți.

Urmăriți Impact.ro și pe
Ana Anitoiu
Cine sunt? Un om, înainte de orice altceva. Mi-am descoperit înclinația către scris pe vremea când n-aveam buletin. Mă fascina Eminescu și câștigam un concurs de poezii. La liceu, am lăsat...