Mirela Vaida, amenințată în direct. Fratele lui Ioniță de la Clejani a avut cuvinte grele de spus la adresa ei

Badea Violeta 15.07.2021, 15:35
Mirela Vaida, amenințată în direct. Fratele lui Ioniță de la Clejani a avut cuvinte grele de spus la adresa ei

Mirela Vaida, amenințată în direct. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, de la Antena 1, a trecut, din nou, prin momente cumplite. De această dată, cel care a amenințat-o a fost Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani. Acesta a avut cuvinte grele de spus la adresa ei!

Mirela Vaida, amenințată în direct

Mirela Vaida pare să trăiască periculos în emisiunea pe care o prezintă la Antena 1. Vedeta a trecut, din nou, prin momente cumplite în platoul „Acces direct”. De această dată, cel care i-a adresat cuvinte grele a fost nimeni altul decât Roger, fratele lui Ioniță de la Clejani.

Bărbatul a fost contactat telefonic și i-a amenințat pe toți invitații din platou, inclusiv pe îndrăgita prezentatoare. Cei prezenți au fost șocați când au auzit amenințările lui Roger. Prezentatoarea a spus că va fi nevoită să se adreseze autorităților și nu are de gând să ignore această amenințare a bărbatului.

Fratele lui Ioniță de la Clejani trebuie să își spună punctul de vedere cu privire la presupusul fiu nelegitim al lui Ioniță de la Clejani. Copilul ar fi murit la vârsta de opt ani. Roger s-a înfuriat și a început să o amenințe pe Mirela Vaida, dar și pe Adriana Bahmuțeanu și Ramona de la Clejani.

„Atât aș dori să spun și-mi cer iertare: dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă opărită pe toată lumea care sunteți în platou… (…) De ce nu a fost la timpul acela? (…) A fost o greașeală a tinereții (n.r. – când a fost întrebat dacă știa că Ioniță are un copil cu Viorica Rudăreasa).

Eu am iubit în viața mea 2.000 de femei. Dacă la fiecare și-mi cer iertare făceam dragoste și se ducea mâine și poimâne cu altul și cu altul… acum dacă eu eram un lăutar celebru trebuiau să vină toți copiii că sunt ai mei?

Îmi cer iertare, pe timpul lui Ceaușescu era vorba fiecare copil trebuie să aibă un tată (n.r. – când a fost întrebat dacă Ioniță a recunoscut-o pe Ramona). Dacă aș avea posibilitatea să arunc o găleată de apă…”, a spus Roger la Acces Direct.

Mirela Vaida, in lacrimi. Cosmarul prin care trece, de fapt, in ultimele luni
Mirela Vaida, amenințată în direct

Fratele lui Ioniță de la Clejani a avut cuvinte grele de spus la adresa ei

După ce a auzit aceste amenințări, Mirela Vaida s-a revoltat și i-a spus fratelui lui Ioniță că este urât ceea ce face și că va lua amenințarea sa ca atare. Prezentatoarea TV nu are de gând să lase lucrurile așa. Vedeta se simte obligată să spună autorităților tot ce s-a întâmplat.

„De ce vorbim așa? Nu putem vorbi așa, nu de asta v-am introdus în direct. Am fi vrut să ne spuneți din partea familiei ce știți. (…) E urât ceea ce faceți și e o amenințare.

Eu pot să o iau ca atare. Ceea ce faceți dumneavoastră e o amenințare și eu acum sunt obligată să spun autorităților să ia în considerare această amenințare, pentru că noi nu am făcut decât să vă dăm dreptul la un punct de vedere”, a spus Mirela Vaida la Acces Direct.